Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Co právě teď dělají vaše oblíbené postavy ze seriálu Ulice? Možná to, co vy. (TV Nova)

Recenze (20)

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Přišlo mi to jako kombinace komunistických agitek a té parodie na nekonečný seriál ve filmu Celebrity, s.r.o. Akorát tady Anna proletářka nepřijde domů s tím, že splnila plán na 125 %, ale správně uvědoměle používala roušky a dezinfekci. Celý ten díl vypadá jako na objednávku ministra zdravotnictví, prostě politicky myslet, vy holoto u obrazovek. Dezinfikujte vše, i sebe, před, během o po sexu a sexujte s rouškou! A se svým synem doma v kuchyni taky mluvte roušce! Co kdyby. A syn se uvědoměle učí... Fakt, komunistické agitky o budování lepší společnosti jsou oproti tomuhle vysoká filmařina. ()

GeusX odpad!

všechny recenze uživatele

Pokus být zajímavý a vtipný i v době pandemie. Hodně improvizace. Humor si však vzal roušku a šel se schovat někam do izolace. Normální Ulice je (většinou) zajímavější. Tak holt si budeme funět do roušky ještě pár měsíců a filmaři si s normálním natáčením počkají. ()

Krt.Ek odpad!

všechny recenze uživatele

"Co právě teď dělají vaše oblíbené postavy ze seriálu Ulice? Možná to, co vy." - No nevím, to by zrovna musili (a kdo vůbec? tak jako nemám v ulici žádných oblíbených sousedů, nemám v Ulici oblíbených postav) komentovat "Ulici v karanténě"... a že by projevili až takovou míru sebereflexe? Tomu nevěřím (co se týče "Ulice", tak se za něčí sebereflexi modlím už bůhvíkolik let, a ono to je naopak stále horší a horší). Jak jsem je totiž stihl poznat, ty naše domnělé zrcadlové odrazy, beztak se teď někde ožírají a hysterčí, anebo (abych někomu nekřivdil a vzal v potaz všechny alternativy) hysterčí a ožírají se! ()

Rosalinda odpad!

všechny recenze uživatele

Co to bylo toto??? Nejsem "sledovatel" tohoto seriálu, ale i kdybych snad zvláštním nedopatřením byla, tak tenhle díl by zabil všechny mé iluze. Dvojnásobně jsem netušila, která bije. Neznám děj, neznám vztahy, osoby... Ale tak blbý nápad! Navíc s rouškami ve společné domácnosti!!! V hlavním vysílacím čase! To snad ani není potřeba... ()

honajz2 odpad!

všechny recenze uživatele

Uf, já se lekl, že z toho bude seriál... Každopádně, Ulici už jsem několik let neviděl, takže absolutně nevím, co je to za postavy a jaké jsou mezi nimi vztahy, ale tady je to podle mě jedno. Nic nemění na tom, že je to celé strašně debilní (nošení roušek doma, no tvl, já muset nosit roušku doma, tak si asi jdu hodit mašli), trapné, všechno to vypadá, jako kdyby to točili na první dobrou... A to ani nezmiňuji, že je to celé jenom agitka. Na tohle jsem se chtěl podívat jenom kvůli tomu, jak šíleně to vypadalo z upoutávek - no, moje očekávání to splnilo. Ale jinak nechápu, co těm televizím hráblo - proč všechny tvoří tolik pořadů o koronanviru a rouškách? Není jich už nějak moc? Já sice žádný z nich neviděl (nemám důvod tím ztrácet čas), ale o jejich existenci vím a málo jich není. Ono všeho moc škodí. Nevím, jestli jsem jediný, kdo s tím má problém (myslím že ne), ale už mi to leze na nervy. A to se na nás chystají další a další, ze všech televizních stanic... Za chvíli nikde nebude nic jiného. Ještě že v televizi sleduju jen určité věci a do těch mi koronavirus naštěstí nenarvou. Odpad! ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Zbytečná agitka. To co se objevilo v dílech, už stejně všichni věděli... Akorát bylo třeba dát vydělat tvůrcům a hercům. ()

Henry007 

všechny recenze uživatele

Naprostá paráda! Béďa a Miloš společně v karanténě, co víc chtít! ...Není nejšťastnější nápad točit Ulici klasickým způsobem, když to podmínky nedovolují. Lidé s rouškami doma působí zkrátka špatně. K tomu ještě nemají žádný příběh, který by mohli vypravět. Přitom mohli vymyslet alternativní styl vyprávění, nadále alespoň částečně pokračovat v nastolené dějové linii, třeba formou videohovorů mezi postavami, které se teď nemůžou stýkat. Pověděli by si, co se děje u nich doma, jak prožívají karanténu, jak se jim stýská po normální životě. A se stopáží třeba jen 25 minut. Ano, vypadalo by to lacině, ale taky by to skutečně laciné pro Novu bylo, jednoduše natočitelné. Ale taky by to bylo osobní, komorní a diváci by dostali ochutnávku, jak se jejich oblíbené postavy vypořádávají s těžkou situací. Cítili by, jako by s nimi promlouvali oni. Takto Nova komplikovaně vyplodila cosi v kulisách Ulice na hraně trapnosti a parodie. ()

bobstock odpad!

všechny recenze uživatele

Si z lidí tvůrci dělají prdel? Poptávka musí bejt hodně vymletá v období karantény to ještě sledovat v TV jak nosej roušky. OMG! ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězda za snahu něco natočit v době korona omezení, ale výsledkem je jen suchá agitka , kterou trochu rozpohybuje Jiří Štrébl. Tohle asi neskousnou ani milovníci seriálu Ulice. ()

tyna97 

všechny recenze uživatele

Naprosto zbytečný díl, navíc jen tak nacpanej do hlavního vysílacího času. Krom Miloše s medvědem v posteli nepotěšilo a nepobavilo nic. Karanténa odehrávající se ve dvou domácnostech, o ničem. ()

FOCKE_WULF odpad!

všechny recenze uživatele

Jak asi vypadá divák, na kterého je zde cíleno, koho má toto pobavit? Něco v teplákách, s umaštěnými vlasy sepnutými beruškou, neurčitého pohlaví, co reaguje na zvuk a záblesky světla. ()

borohub odpad!

všechny recenze uživatele

Ulici občas zahlédnu před riskuj, není to sice žádný výkvět, ale dá se to nějak přežít. Tohle se vydržet nedalo. Nevěřím tomu, že to nesponzorovala vláda, protože takovej propagandistickej shit jsem už pěknou dobu neviděl. Nejedná se totiž o nic jiného než agitku, jak se rozhodně nechovat v době pandemie. Chápal bych, kdyby něco takového přišlo před měsícem, před měsícem a půl, kdy ještě nebylo zcela obvyklé nosit roušky, ale teď? Fakt strašný, kdybych si měl vybrat mezi tímhle a maratonem Krejzů, volím Krejzovi. 0% ()

ynnel 

všechny recenze uživatele

Ano, uznávám, nebylo to nic extra, ale takhle večer k vínku, kdy už se člověku nechce přemýšlet, to bylo skvělé odlehčení. Dala bych tam více domácností, než pouze tyto dvě, ale i tak to neurazilo. Za mě celkem spokojenost. Co mě ale zaráží, že to hodnotí lidi, kteří ulici nesledují a tudíž absolutně neví, o čem to je, o čemž svědčí i jejich hodnocení! Je jasné, že tedy nebudou vědět, co měl znamenat tento díl a nebudou hodnotit jinak než negativně! ()

MTA odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem trailer a to mi stačilo... Připadá mi dost úchylné nosit ve vlastní domácnosti roušky. ()

Ondr4H odpad!

všechny recenze uživatele

Ajajaj tohle bylo extra blbý i na poměry ulice, dal jsem tomu deset minut a neuvěřitelně mne to začalo vytáčet . Agitka na objednávku na pomezí nechtěné parodie . Tak jako většina seriálů před rokem 89. ()

jedlaaa odpad!

všechny recenze uživatele

Hrůza!!! Ještě větší než normálně. Trapně demonstrují jak se chovat v karanténě , utírat potraviny, nosit doma roušku!!!! Tvl to jsem viděl 5 min. Tv Hovna opět nezklamala - odpad ()

Reklama

Reklama