Reklama

Reklama

Epizody(5)

Obsahy(1)

Sláva, identita, billboardy, korvety, ženy dráždiace mužov, muži posadnutí ženami, západný Hollywood, kryštály, UFO a samozvaný Rorschachov test v ružovom, kráľovná vesmíru Angelyne. (dwdb)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (2)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Angelyne, jejíž idolem byla pravá americká hrdinka - Barbie - se rozhodla, že bude slavná a podřídí tomu vše. Tak se i nakonec stalo, i když jde o slávu víceméně lokální a v našich končinách sme o ní nikdy neslyšeli. Sebevědomí a cílevědomost se Angelyne rozhodně upřít nedaly a svým způsobem by se dalo říct, že předběhla svojí dobu a byla instagramovou star bez Instagramu.V dnešní době by se jistě díky právě instagramu, nebo možná only fans stala slavnou celosvětově. Buď jak buď, jejímu příběhu by mnohem víc slušelo celovečerní zpracovaní, protože na ploše skoro čtyř hodin nemá zase tolik co říct...40% ()

Skeksis 

všechny recenze uživatele

Nejaká poľská preplastikovaná kurva si zmyslí, že chce byť slávna iba preto "kto je". Aj keď nik vlastne nevie, kto je, pravdepodobne ani ona sama. Nič nevytvára, nič nevie... ale chce byť hviezda. Takých je v LAblázinci milión. Jediný dobrý nápad, ktorý mala, bol vytlačiť bilbordy iba s jej fotkou a jej menom - čiže reklama iba na ňu. Musím uznať, že je to cool nápad, ktorý nik predtým nezrealizoval. Až na to, že nikdy do ničoho asi nevložila vlastné prachy, iba oblbovala mužov, aby dosiahla to, čo chcela, aj keď nimi možno opovrhovala. To je podľa mňa takisto charakteristika kurvy, či už s nimi spala, alebo nie. Emmy Rossum mám rada od Shameless. Až teraz som zistila, že vie fakt narábať s hlasom. Po tých dvadsiatich operách či v koľkých to spievala, som to mohla čakať. Po troch dieloch končím, nemám na to nervy. ()

Reklama

Galerie (53)

Reklama

Reklama