Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladý muž odsouzený na doživotí vzpomíná na lidi, okolnosti a systém, kvůli kterým se dostal na dráhu zločinu. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (14)

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

"We were born in prison..." No, bohužel je na tom hodně pravdy, protože co asi tak může vyrůst z kluka, kterej dostane do huby ve škole, následně ještě doma, pak ho zavřou a ani tam se nevyhne násilí?! To prostředí je drsný, tvrdý, neúprosný a kdo se tomu nepostaví čelem, resp. kdo nemá ostrý lokty, ten skončí špatně. Nelze se tomu divit, ta pravděpodobnost je veliká. Jinak teda musím uznat, že Netflix roztrhl pytel s filmama a kvalitou jde postupně nahoru. ()

HombreT 

všechny recenze uživatele

Netflix dal chlapcovi kopu peňazí (policajti vo vojenských mundúroch ma dorazili), ten si zavolal všetkých kamošov a vydal sa točiť hybrid s bohvie akými ambíciami. Takže dve hodiny sa pozeráme na debilné chovanie debilných ľudí a tvárime sa, že aké to majú ťažké. Nuž, jak sa hovorí, z hovna bič neupletieš a ja sa skúsim takýmto filmom nabudúce vyhnúť. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Príbeh o tom, prečo som sa dostal do basy. Chudoba, tyranský otec, tak to už býva. Veď aj známi diktátori a vlastne kriminálnici vyšli z biednych pomerov a boli týraní (Stalin, Hitler...). Ale za to máme ospravedlniť vraždy alebo kriminalitu? Keby to tak malo byť tak kvôili chudobe je na svete minimálne 6 miliárd vrahov. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Vynervované, hluboce prožívané drama, které ve větru ztrácí cestu ke spáse, ale najde cestu domů. Tragická, brutální kriminální pohádka, rasová politika, sprostá slova, drogy. Film stále meandruje v šedé zóně meditace nad svým životem. Cítil jsem frustraci nad kriminálníkovými neustálými špatnými rozhodnutími. Není to vyplýtvaný čas, ale shlédnout film bych vám nedoporučil. Nejhorší na dokumentu je hudební rapový doprovod poezie. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Slušné černošské drama, u kterého se musíte oprostit od klasického dramatického kolotoče podobných filmů a přijmout, že v ghettu se žije holt trošku jinak. Já bych v něm podle mě nepřežil ani pět minut. Pro mě to bylo jak záběry z jiné planety. Všechno jinak. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama