Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tim žije v tom, že pozval na Havaj ženu svých snů. Když zjistí, že místo ní omylem pozval ženskou, se kterou zažil šílené rande naslepo, je už pozdě. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (112)

Khalesi 

všechny recenze uživatele

Tak pár krát som sa zasmiala, čo považujem za úspech a na čom mi u komedie záleží v prvom rade. Nedokážem len pochopit, preco pre Krista Vanilla ICE? Preco už neprestane strkat svoj ksicht na obrazovky, nevie hrat, nie je ani vtipný a ani sympatický. Len idiot dokola robí to iste a po každé očakáva iny výsledok. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"The Wrong Missy" sa nakoniec ukázalo ako veľmi príjemné májové prekvapenie. Nepotrebujem od komédie veľa. Stačí, aby som sa smial. A keď som videl trailer na film, pôsobilo to ako komediálny odpad roka. Nezasmial som sa ani raz, fóry išli mimo a skôr som v nemom úžase pozeral na to čo sa deje. A keď som spustil film a videl logo "Happy Maddison", začalo to všetko dávať zmysel. No trailery majú jednu nevýhodu. Nevedia dať scénky do kontextu a nevedia si niekdy vybrať ako ho správne podať. A myslím si, že to sa stalo presne tu. V traileri som bol šokovaný z toho, čo Lauren Lapkus robí a čo za rolu si to preboha vybrala. Keď som videl film a trošku pochopil akú postavu tu prezentuje, zrazu to celé pôsobilo úplne inak. Je šialená a ako absolútne neriadená strela. A dokonca má nôž ako Krokodýl Dundee. A absolvovala snáď všetky kurzy aké sa dajú absolvovať. A proste si robí čo chce a baví sa pritom. A pravda je taká, že v drvivej väčšine som sa bavil s ňou. Bolo to tak absurdné, až to bolo fascinujúce. A neuveriteľne ma to bavilo. David Spade je celkom okey a ako dvojica fungujú celkom dobre. A veľmi trefne to opäť Lauren Lapkus okomentuje. Potom je tu ale aj Rob Schneider. Ktorý nám veľmi rýchlo pripomenie v akom filme vlastne sme. A áno, scénky s ním sú viac trápne než vtipné. Pár trápnych momentov sa tu nájde aj mimo neho, ale nebudem to tu moc rozoberať. No čo ešte na filme ocením je fakt, že dočkáme sa nejakých klišé, no rýchlo z nich utečieme a dočkáme sa pár prekvapivých momentov. Ako keď sa Tim prizná správnej Melisse čo sa vlastne udialo. A jej reakcia je - "okey. V pohode." Funguje to. Vidno, že Lauren Lapkus sa venuje improvizácii a myslím si, že v budúcnosti môže ešte zažiariť. Je príliš distinktívna na to, aby pôsobila ako ktokoľvek. Takže prekvapivo film nakoniec ocením. Ja som sa úprimne a od srdca zasmial. Skvelá práca. Hodnotenie: B ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

"Relaxuj. Přidej si tam bublinky nebo toustovač." To nám ale chůva z Blended vyrostla. A konečně, konečně dostala Sandlerova manželka dost prostoru, aby se ukázala i herecky. Kdybych to chtěl trochu shodit, napsal bych, Sandlerovka bez Sandlera. Ale ač tam kromě jeho ženy hrajou i Sandlerovy děti, úplně v klidu se to obejde i bez něj. David Spade je místy sice poměrně křečovitej, ale zvládá to v pohodě sám. ()

bearmeedek 

všechny recenze uživatele

Upoutávka k filmu naznačovala, že půjde o hodně ujetou záležitost, která by ale mohla být dost humorná, a to bez nároku na další kvality. Bohužel si Netflix udělal další sračkový zářez (kdo tam ty magory platí?). Největší chybu vidím v obsazení Lauren Lapkus, která byla vším nepříjemná nejen hlavní postavě, ale především mě, divákovi. Myslím, že obsazení známou herkou z áčkových komedií by dopadlo lépe. A potom samozřejmě zpracování filmu samotného. Nejhorší ale je, že po filmu jsem si neřekl - byla to krávovina , a šel dál. Ještě dlouho po tom jsem měl dost nepříjemný pocit. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Pecka, kterou jsem vůbec nečekal. Sice byla postava Missy místy už za hranou trapnosti, ale většina jejích fórků byla hodně povedená a přesně dle mého vkusu. David Spade budiž. Toho nemusím, ale tady celkový dojem nijak nekazil. Vedlejší postavy celkem slušné, ale hlavní devizou je prostě Lauren Lapkus a povedená režie. Na "televizní" komedii navíc hodně dobré efekty (hlavně žralok). ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama