Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tim žije v tom, že pozval na Havaj ženu svých snů. Když zjistí, že místo ní omylem pozval ženskou, se kterou zažil šílené rande naslepo, je už pozdě. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (112)

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Pecka, kterou jsem vůbec nečekal. Sice byla postava Missy místy už za hranou trapnosti, ale většina jejích fórků byla hodně povedená a přesně dle mého vkusu. David Spade budiž. Toho nemusím, ale tady celkový dojem nijak nekazil. Vedlejší postavy celkem slušné, ale hlavní devizou je prostě Lauren Lapkus a povedená režie. Na "televizní" komedii navíc hodně dobré efekty (hlavně žralok). ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

"Relaxuj. Přidej si tam bublinky nebo toustovač." To nám ale chůva z Blended vyrostla. A konečně, konečně dostala Sandlerova manželka dost prostoru, aby se ukázala i herecky. Kdybych to chtěl trochu shodit, napsal bych, Sandlerovka bez Sandlera. Ale ač tam kromě jeho ženy hrajou i Sandlerovy děti, úplně v klidu se to obejde i bez něj. David Spade je místy sice poměrně křečovitej, ale zvládá to v pohodě sám. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Typická Sandlerovka, už v nej ani nemusí hrať, stačí, že to produkuje a vieme, ako to bude vyzerať. Miestami to vychádza, inokedy to preháňa. Opäť tu boli zbytočné scény so zvratkami alebo bitím gumeného žraloka. Ale väčšina bola zábavná. Výborne vybraní herci, takých lúzrov len ťažko stretnúť, hoci ona bola niekedy na nervy. Takže dokopy taký trafený film, ktorý si zaslúži možno aj 70% a podporím ho, keďže nenudil a zabavil. A to bolo jeho jediným účelom. ()

Daertelon 

všechny recenze uživatele

Nu... Co na to říct... Dobrý studentský film. Špatný opravdový film. Pár dobrý joků tam je, jinak je to tak strašně moc stupidní, že fakt nejde dát víc než jednu hvězdu. Není to ujeté tím správným způsobem, je to vážně založené jen na wow efektech. A Lauren Lapkus hlavní role tohohle ražení nesluší. 25% ()

Milky. 

všechny recenze uživatele

Standardní NETFLIX. A navíc tady máme bonus v podobě úžasně předvídatelného scénáře. Holt něčím se dnešní levičáci živit musí a když ovce čumí do prázdna, Netflix se hodí.Za mě sračka, David Spade prostě půl filmu neutáhne a Lapkus byla spíš napřesdržku. A začínám si myslet, že Schneider je kromě přehrávání a debilního pitvoření naprosto nepoužitelný. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama