Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Diana Wilson (Diana Dors), dcera texaského čerpadláře, je nejen atraktivní, ale i inteligentní a velmi sečtělá. Nejvíce se zajímá o Itálii. Není tedy divu, že zvítězí v televizní soutěži ve znalostech italské historie. Se získaným cadillacem, penězi a kufrem přeplněným elegantními šaty se tak vydá na cestu po Itálii... (Pohrobek)

Recenze (2)

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Spíše prostřední romantický film, komedie jsem tu moc nenašel. Klasický příběh lásky kontra peníze, když tu není zcela zřejmé, kdo je tím chudým a kdo tím bohatým. Jistý standard si film uchovává, ale co se nepovedlo je hlavní hrdinka - samozřejmě, Diana Dors je krásná, tady je ale navíc dost tvrdá, což působí ve srovnání s uvolněným Vittorio Gassmanem - na jeho postavě se ale také ještě dalo zapracovat, především se měl více snažit scénárista - trochu tupě. Snímku chybí nějaký výraznější nápad nebo i vrchol, potěší tak aspoň hezké sienské prostředí. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Jedna z najkrajsich ciest po Italii .. nadherna krajina, vladnu najma exteriery, fakt ako je sa na co pozerat, hlavnou hviezdou bola skvela Diana Dors. Vittorio Plynovymuz v pohode stihal : 84 % ()

Reklama

Galerie (2)

Reklama

Reklama