Reklama

Reklama

Nikdo neví, že tu jsem

  • Chile Nadie sabe que estoy aquí (více)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

V dětství býval úspěšný zpěvák, ale po traumatických zážitcích se odstěhoval na samotu, aby se dal dohromady. Všechno změní příchod ženy, která mu začne naslouchat. (Netflix)

Recenze (6)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Když jsem viděl ukázky a slyšel tam kvičet to dítě, tak jsem se zhrozil, že tenhle film bude hroznej shit. V tomto případě je ale třeba nedbat na trailer, kterej vypadá jak z Divokýho anděla a film jednoduše zkusit. Třeba si jako důvod dát i to, že v něm hraje Jorge Garcia, kterého jsem si tak oblíbil před lety ve Ztracených, a který mě na tom filmu natolik zajímal, že i přes šílený trailer jsem mu šanci dal. A nakonec musím říct, že docela dobrý. Sice je film hodně komorní a neskutečně tichý, ale pro Jorgeho postavu to sedí. Donutí Vás se nad jeho postavou zamyslet, dát jí prostor a i když Vás film sem tam na chvíli uspí, tak závěrečná odpověď na stigmata minulosti je více než ucházející. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Film je postaven na vykonu Jorge Garcii.Zije tichy zivot na ovci farne na ostrove se stryckem.Ve volnem case vezme clun a jede na pokec s jinymi lidmi.Je pomaly a casto artove tichy.Misto je okouzlujici,zabydlene provokativne neobvyklymi postavami.Film je sladky a zaroven zlovestny.Dokonaly neni, ma mnoho der.Smeruje k smutnemu usmevu,pod nimz se skryva zurivost. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Typicky nezávislo pojatá smutná dráma v ktorej padne jedno slovo za pol hodinu. Príbeh o chlapíkovi, ktorý zožral v minulosti snáď všetkých Stratených a teraz znova žije osamelo na ostrove. V detstve bol hlasom úspešnej speváckej hviezdy a stále sa nevyrovnal s tým podvodom. Lenže pravidelné návštevy jednej ženy ho rozkecajú na frekvenciu 2 slová za pol hodinu. Film zaujme najviac obrovským Jorge Garciou, ktorý ani tak nepredvádza nejaký úchvatný výkon, ale len strieda jednu smutnú pózu za druhou a je ťažké ho neľutovať. Lenže tempo filmu by umorilo od nudy aj slimáka a viac ako raz sa do dopozerať nedá. Ale na nejakom festivale by to asi malo úspech. 5/10. ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Najdlhšia 90minútovka akú som za poslednú dobu videl. A normálne až fyzicky som sa cítil špinavo. Story je fajn, o to pokoj, dávkovanie deja je tiež ok, dalo by sa to vtesnať do 10 minút, ale títo severania NE! Najprv musíš pozerať hodinu na maslového tranzvestitu ako usekáva mŕtvym ovcám hlavy. Predpokladám, že hlavný point bol v kontraste nablýskaného života hollywoodskej hviezdy (lebo na to máš) a života ušmudlaného sedláka skrytého v riti sveta, lebo niekto iný rozhodol, že lepšie bude, keď nebudeš na hanbu verejne. Ako decko to nechápeš, ale poddáš sa, lebo rešpektuješ autority. Do momentu, kedy Ťa minulosť veľmi trpkým spôsobom nedonúti ku "comebacku". Veľmi sympatický nápad, ale ako som spomenul. Príšerne pomalé a tú transdžendžer vsuvku by som hneď vypustil, lebo za mňa to príbeh nikam neposunulo. Hviezdu pridávam za záverečnú hudobnú cca 4minútovku. To ako keby som pozeral úplne iný film. RT: 86%/75% ()

pafka 

všechny recenze uživatele

Prekvapive dobry film, ktery plynul pomerne pomalu, ale porad vam mel co nabidnout. Drzel vas u TV a ne a ne pustit. Pekny kousek, doporucuju tem, kteri potrebuji i neco jineho, nez je Hollywood. ()

Reklama

Reklama