Reklama

Reklama

Noc po svatbě

Ukázka z filmu

Obsahy(1)

Nevěsta a ženich přijíždějí do svého pokoje v luxusním hotelu, aby zde strávili svatební noc. Když nevěsta Eleanor (Avigail Harariová) zjistí, že její manžel Noam (Ran Danker) dostal od své bývalé přítelkyně prsten jako svatební dar, začíná hádka. Na Eleanořino naléhání novomanželé opouštějí hotel a vydávají se na výpravu, aby prsten vrátili. Jejich snadná mise se však rázem promění v celonoční odyseu napříč ulicemi Jeruzaléma. Během jediné noci jsou oba nuceni čelit svým bývalým partnerům, potlačeným pochybnostem i životům, které se rozhodli navždy opustit. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Ukázka z filmu

Recenze (12)

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Noc po svatbě je komedie, kterou si užijete, pokud máte sklon ke škodolibosti. V opačném případě má schopnost vyvolat spíš rozpaky a znechucení. Převážná většina komických situací je spojena s eskapádami nevěsty, které je přes třicet, ale mentálně se zapomněla v 17 letech. Opožděná puberta se nebezpečně prolíná s hysterickým stavem osobnosti, takže můžete sledovat prudké změny nálad, afektovanost, manipulativnost a svéhlavost, které měly Noama varovat dávno předtím, než dobrovolně navlékl oprátku, pardon, chtěl jsem napsat prstýnek. Nevěsta je zkrátka protivná toxická osůbka, což zvlášť vynikne ve srovnání s Noamovou bejvalkou, která je tak o tři řády sympatičtější než Eleanor. Filmaři přitom tuhle zjevnou tragédii kormidlují k romantickému usmíření a konejšivému happyendu, který mi přijde důvěryhodný asi jako daňové přiznání Viktora Koženého. Celkový dojem: 55 %. ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Naštěstí jsem se na Noc po svatbě dívala, aniž bych věděla o zdejším nízkém hodnocení, tím pádem jsem si dokázala mnohem víc užít třeba geniální nápad s autostopem, kdy rozdurděné nevěstě zastaví popelářský vůz a chlapík vzadu od obsluhy na ni volá, aby naskočila. Ona se pak bez zbytečných cavyků chytne držadla u vysypávače popelnic a vůz ozdobený její svatební róbou odfrčí do dáli... Kromě podobně vydařených fórků se tu samozřejmě najde i pár trapných momentů. Vlastně se celkově jedná spíše o dobře vyváženou dramedii než nějakou veselou taškařici. Nechci rýpat, ale připadá mi, že spousta amerických filmů se svatební tematikou má podstatně horší kvalitu a předvídatelnější děj než tento izraelský snímek, přesto jsou na ČSFD lépe přijaty. (60%) ()

Reklama

Kropajda1 

všechny recenze uživatele

Film byl sice úplně jiný, než jsem čekala a všichni mně v něm štvali, ale nakonec účel splnil a pobavila jsem se. Nevěsta byla tak užvaněná, že už jsem ji přála něco zlého, ženich byl bábovka a od nadvlády rodičů plynule přešel pod nadvládu manželky. A ty rodiče byli tak starostliví, že je zázrak, že se syn oženil. Ale jiný kraj, jiný mrav a bylo příjemné vidět zase trochu jiné zvyky a jiný styl filmů, než ty americké "komedie", které vyrábí jako na běžícím pásu. Zatím nevím, zda budu chtít toto dílko znovu vidět. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Já sem docela rád, že na zdejší hodnocení zcela seru a dal jsem si tenhle kousek. Musím říct, že chvilkama mě připomínal vztahový hrátky Woody Allena, ze začátku se to tvářilo jako, že vážně, pak šíleně, pak snově a závěr vastně OK. Jo bavil jsem se a ne málo. Jediný ty tuším dvě taneční vložky, to byl shit. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Ackoliv se film soustredi na vztah paru a jeho eskapady, je v nem take pohled na izraelskou spolecnost.Pobavila me treba scena na recepci, kde hotelier vychvaluje hotylek,kolik slavnych osobnosti ho navstivilo."Napriklad Ranc Kapur ,nejslavnejsi hrac na barimbau. Nebo Mara Audo. Legendarni uspavac hadu z Bombaje. Mel sebou sest hadu. Stali na vasem romantickem balkonku a uzivali si pohled na mesto." Nebo hlasky jako "nemaji zvonek, ten mozna neni eko". ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama