Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Janek nechá udělat geologický průzkum i na dalších pozemcích. Když se to dozví Matějka, tak zuří. Je přesvědčený, že na něco takového nemohla Týna přijít sama. Musí v tom mít prsty Janek. Jankova pozice ve firmě je ohrožená, Roman naopak získává čím dál větší důvěru. Štěpán daruje Týně čtyřkolku a velkou kytici. Chce Týnu získat zpět. I když to Týna zvažuje, skončí nakonec v náruči Janka. A Tom udělá klukům a jejich spolužákům bojovku. Kluci jsou nadšení. (TV Prima)

(více)

Recenze (4)

AgnesDee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle epizoda upřímně nebyla zase tak špatná. Máme tu ubohé snažení, rodičovskou lekci a na závěr něco, na co čekám už od začátku. Ale zjištění, že se točí další a další epizody, čímž pádem to zase nemá konce, je opravdu smutné. No nic, alespoň se nebudu o útercích nudit. ()

rakovnik odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dvacet osm dílů a pořád se točíme v kruhu. Ano, ne, ano, ne...jedno s kým. Tvůrci hrozně tlačí na pilu v tom, že peníze nejsou všechno. Hraní si s dětmi je vlc, než mohou nabídnout lichváři. Peníze nenahradí otce nebo děti. Peníze neznamenají city. Peníze nedělají rodinu. Ve finále ale bude holka, které nejde o peníze ráda, že její láska je milionář. John zase někoho seřval, Janek má zase známé, ta druhá selka se chce už několik dílů vdávat a ne je mít sex - a pořád dokola. Kde je to sledovánl policií? ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nějak mi ty zápletky už přijdou vycucané z prstu - Týna jako neví, jestli nakonec nepřemýšlet nad Štěpánem? Jako - je nějak mentálně postižená, nebo co? Jednou uteče ze svatby, a furt nemá jasno? Otec bojuje o přízeň svých synů bojovkou? (I když to nakonec asi bylo na tomto dílu nejvydařenější.) Otec jede za synem až z Prahy, a místo, aby mu rovnou sbalil čemadan, nechá se ukecat a zas odjede? Atd. A to prozrazení identit už se táhne jako tuhle čtyřicítky vedra v létě a podobně nepříjemné to je. ()

buchannon odpad!

všechny recenze uživatele

Lenka Hornová: "Ordinaci jsme cíleně přestali ustupovat z cesty", na to se dá říct jedině "hm, dobrý holka." Ať už se jedná o Ordinaci, Ulici, nebo Měsíčnou, můžete se spolehnout na nejvyšší kvalitu tv tvorby celého worldu. Měsíčná řeší obyčejné problémy života v českém rybníčku a právě proto si okamžitě získala mé srdce, nebo si ho získala jen Bureška, která kdyby nevypadala jako logo jisté CZ punk rockové kapely, pak by byla teoreticky shaggable (v rámci zabránění sexuálního harašení jen v AJ), a jinak celej seriál patří spláchnout do hajzlu? Ať tak, či onak, 1,5 mega inteligentních občanů má jasno! ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama