Reklama

Reklama

Recenze (14)

ForGump 

všechny recenze uživatele

Předchozí díl bezkonkurenčně nejhorší, ale 7. díl už zase patří k nejlepšímu. Co se povedlo vymyslet, zůstává mi nad tím rozum stát. Naprosto geniálně absurdní. Jako smál jsem se po celou dobu, když přišel Petr Rychlý, tak dvojnásob, potom battle Neužil - Kozub jak z jiného vesmíru, vyvolání ducha Rudolfa Hrušínského, či Kolečkovy (ne)místné prupovídky. A závěrečné Langmajerovo odhalení? Jak z Bible... 80% ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je vidět, že ty tři díly byly asi psány najednou, protože to teď začíná dávat solidní smysl a já se u toho dobře bavil. Jako Neužil.... to je prostě mazák!!!!!! :-))))))))))))))  * * * * ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Ostravský Pičo pro malé šulíny, ale pořádná píča s dlouhým í pro takové hle kokoty“… "Vidím Chilli, sežeru ho! Vidím dveře, vejdu do nich! To je jak v dračím doupěti!"…   ---Rychlý, Rosenberg, Kolečko ale hlavně Neužil to opravdu příjemně zpříjemnili. Zase salva sprosté mluvy, zajímavých hlášek i trapného humoru, přesně to co se mi na tomhle projektu nejvíc líbí…A tak to já zas luštěny žeru rád…battle mezi Kozubem a Neužilem pecka… ()

husokachna 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Předchozí díl nehodnotím, to byla tak trapná a bezobsažná výplň, že mi to za to nestojí. Když srovnám "třetí sérii" s předchozími dvěma, kvalitativní sešup je tak citelnej, že nemůžu hodnotit ani průměrně. Tvůrci vzali všechny propriety, co předtím fungovaly - camea, hlášky, sprostotu, přepálenost - akorát kolem nich nedokázali vytvořit funkční příběh. Co v "první sérii" působilo svěže a bylo akorát a pěkně vypointované, ve "druhé sérii" byl zase kvalitní fanouškovský servis ale pořád s docela rozumným dějovým obloukem, je teď už jenom parodie sebe sama, hyena pojídající svoje střeva. A nic na tom nezmění ani ne moc vtipné cameo Petra Rychlého, úplně mimo účast Roberta Rosenberga a teď už trapný sebesebeparodující Kolečko. Výše zmíněné spíš potvrdí totální scénáristickou neschopnost. I ten Kozub, který se mi předtím tak líbil a jehož přepálenost zachraňovala mnohé, mi teď přijde jako parodie sebe sama a nemůžu se shodnout s tím, jak je označován za nejlepšího herce všech dob a všech kontinentů... Na rozdíl od masy si myslím, že Kozub nikdy nezahraje nic než sebe nebo poloblázna/psychopata/politika. Jeho vizáž a jeho neumění civilního projevu jde proti tomu. Nakonec ten koronáč bude mít větší výdrž než tenhle seriál. Dvě otrávený gondíkové ňadra. ()

Hellierer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Humor se po předchozí otřesné epizodě navrátil, kdy scénky s Rychlým i Neužilem jsou téměř geniální. Nicméně stále se nepovedlo zbavit toho odéru zbytečně nastavované kaše. Každopádně jsem zvědav, čím to v osmé epizodě vyeskaluje. ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Já jsem taky lízal kulky Čubovi, než jsem se stal slavnějším." On Kozub je dobrej komik. Ale postavit díl na tom, že je to herecký bůh, to je trochu mimo. Přišlo mi to takové trapné, dělat z pouhého improvizačního génia přímo krále všeho herectví - když na to citelně nemá repertoár. Takže i když to Kozubova linie zcela nečekaně sráží na kolena, zachraňují to Rychlý, Rosenberg a každá další "vedlejší" postava. Btw.: To Kolečko je vážně příklad typické pražské píči s dlouhým pro pořádné pražské kokoty. ()

Reklama

Reklama