Reklama

Reklama

Recenze (24)

Mr.Apache 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tři tygři jsou většinou výborní - jakožto ostravský potrat Montyho Pythona to již mnohokrát prokázali ve svých skečích na youtube -, ale z tohoto námětu (divadlo v době koronaviru) se bohužel moc uvařit nedalo. Jak vidno, roušky omezují nejen běh normálního života. S hadrem na hubě se jinak dá určitě předvést ledacos, ale když ho mají na držkách úplně všichni, tak už to holt není taková sranda. Škoda, že jinou tvorbu fenomenálního Kozuba a jeho milých přicmrndávačů zde nelze hodnotit. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Osvobozené divadlo, Semafor, Provázek, Dejvice, Divadlo Mír (?). V tom výčtu nějaká divadla, kde se věci dělají/ dělaly výrazně jinak (progresivně), určitě chybí, ale tihle Ostraváci na sebe strhávají nebývalou pozornost a koledují si o to, stát se dalším fenoménem. Jan Hrušínský jen hudroval a tady se vynasnažili. Respekt... ()

Reklama

Ivo 

všechny recenze uživatele

"Virová" mediální fraška dosedla i na divoké Tygry a chlapci museli poněkud zvolnit. Ozdobeni Burešovými uslintanými náhubky teď svorně hledají cestu jak tuto světovou mentální pandemii ve zdraví a aspoň s pár sousty tempehu přežít. Pocukrováno typickými buransko-ostrawskymi žertíky, obohaceno členem Národního Divadla bez kostýmu i veselým bonusovým telefonátem herci Langmajerovi, je to zároveň i smutný odraz současné přiblblé kokotavirové lobotomie, která dělá z občanů snadno manipulovatelné bezmocné (a ve většině případů i bezmozkové) ovce - což je vedle plánovaných mega $$ zisků jedna z hlavních point celé této prolhané a násilně zvrácené globální taškařice (kdy se obludně zveličuje a nafukuje jedna drobnost a tisíckrát závažnější věci se s nezájmem ignorují, za uznalého potlesku úspěšně zmedializovaných nemyslících mas). Vybraných 700 Kč na 2 pizzy je ale fajn, tak uvidíme jak bude divadelní příběh dále pokračovat. Vypadá ale že technický tým měl tentokrát roušky na očích i uších - jinak nevím jak si vysvětlit desynchronizaci zvuku a obrazu v některých místech videa... ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Internetový vzestup ostravského divadla Mír jsem v jeho nejsilnějších momentech ještě nesledoval a dostal se k němu až později, primárně prostřednictvím Tří tygrů. Teď jsem se konečně dokopal i k téhle experimentální minisérii, kterou kluci jasnojasně dokázali, že patří mezi komediální elitu současné scény a doufám, že o nich bude ještě hodně slyšet. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Nebude to kokotina?“ No tak to jsem si říkal taky, ale tyhle volové (pardon páni herci) dokáží pobavit skoro vždycky, takže zklamán rozhodně nejsem. Štěpán suverénně nejlepší, ale tak to on je skoro ve všem, kde tahle partička figuruje. On ty kokoty hraje prostě dokonale! Njn herci a baviči to mají po celou dobu dost kruté. Jsem zvědavý na další díly, zatím průměrná záležitost. ()

Zajímavosti (2)

  • Když Albert obvolává různé herce a celebrity, jde v historii telefonátů vidět jméno Vladimír Skórka, což je režisér i spoluscenárista seriálu. (Novko)
  • V epizodě je zmíněný seriál Lajna (od r. 2017). (Duoscop)

Reklama

Reklama