Reklama

Reklama

Recenze (24)

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Osvobozené divadlo, Semafor, Provázek, Dejvice, Divadlo Mír (?). V tom výčtu nějaká divadla, kde se věci dělají/ dělaly výrazně jinak (progresivně), určitě chybí, ale tihle Ostraváci na sebe strhávají nebývalou pozornost a koledují si o to, stát se dalším fenoménem. Jan Hrušínský jen hudroval a tady se vynasnažili. Respekt... ()

verbal 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Verbální distanc: Nikdy nic nehodnotím po prvním dílu. Jinde se zde však zatím vystříkat nelze, tudíž mé výsledné hodnocení koresponduje výhradně s komplexní proudovou a video činností těch Tytrubkových mrdek! Za veškerou dosavadní snahu by měla Čuba rozhodně dostat horníka roku! Těžba v koronténě je dost napyču, ale zatímco ostatní kašpaři kňučí, jak jim ta maďarská hrabivá kunda pozavírala maringotky, oni teď chcípají hlady a jakákoliv pomoc je dostupná pouze Za orálek, podařilo se tetě Bertě, aniž by musela kouřit čuráky, z dostupného potenciálu vydolovat téměř fenomén a skvělou chytlavou virózu, která se šíří rychleji než korona ve starobinci. Rozhodně zasloužená sklizeň osiva Třech tygrů a navíc nezatížená cenzurou či ziskuchtivostí veřejnoprávních i soukromolopatistických žump. Bravo! Ale co si budem. Bez geniálního rypadla Kozup 2.0, schopného i s koulema ve svěráku bleskurychle, bez zadrhnutí a naprosto přesvědčivě zaimprovizovat třeba i předsedu představenstva OKD v jiném stavu, by veškerá snaha rozhodně nebyla až tolik koksovatelná. Tuš doufam, že po tym všeckim fuckt nezpychněš, cype, jaxi slibil Vlastě, a zustaněš tym fajňutkim skromnym kokotem, bo tak Tě maju mazlyčci radi! Všichni jedete bomby, taxe snažte nevyhořet nebo nedělat tumory za každou cenu! P.S. Vynikající a nápaditá práce, Aleberte. Ale dost nechápu, proč nejedete dál sami, když na to zjevně máte, necháváte se sdírat ze Skórki, dovolíte na Vašem úspěchu parazitovat i Trapánkovi a linkujete to s dost ubohou Lajnou. Tedy vlastně chápu, ale už je to trochu kurvení se. P.S. 2: Výborný didaktický tah, Dane! Už umím úplně sám jezdit eMHáDéčkem i bez toho chlupatého cigoše. ()

Mr.Apache 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tři tygři jsou většinou výborní - jakožto ostravský potrat Montyho Pythona to již mnohokrát prokázali ve svých skečích na youtube -, ale z tohoto námětu (divadlo v době koronaviru) se bohužel moc uvařit nedalo. Jak vidno, roušky omezují nejen běh normálního života. S hadrem na hubě se jinak dá určitě předvést ledacos, ale když ho mají na držkách úplně všichni, tak už to holt není taková sranda. Škoda, že jinou tvorbu fenomenálního Kozuba a jeho milých přicmrndávačů zde nelze hodnotit. ()

Allien.9

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Nula, nula, nula, nula, nula, L." Kozub s Čubou (ještě někomu připomíná mimikou Afflecka?xD) mi doteď unikali a byla to zatraceně velká chyba, protože jsou zatraceně boží. 4*. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Nebude to kokotina?“ No tak to jsem si říkal taky, ale tyhle volové (pardon páni herci) dokáží pobavit skoro vždycky, takže zklamán rozhodně nejsem. Štěpán suverénně nejlepší, ale tak to on je skoro ve všem, kde tahle partička figuruje. On ty kokoty hraje prostě dokonale! Njn herci a baviči to mají po celou dobu dost kruté. Jsem zvědavý na další díly, zatím průměrná záležitost. ()

danliofer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když se spojí síly herecké/ scénaristické/ česko-moravsko-slezské, je se konečně na co v (ko)mediálním prostoru dívat! Jen tak dál! Po loňském Mostu! pro mě další skvělá komediální minisérie, která si myslím, že u mě osobně aspiruje na sérii roku 2020! ()

Autogram 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozbeh seriálu ako uvedenie do situácie, ktorú všetci dobre poznáme, môže byť, len mi nie je jasné, či to bude seriál o seriáli alebo skôr o zákulisí a hercoch. –––– Já jsem člen činohry Národního divadla. Já hraju Shakespeara, Gogola. Já jsem vystudoval konzervatoř, aby se ze mĕ v nejlepším hereckým věku stala nějaká youtuberská mrdka. ()

Devadesát Dva

všechny recenze uživatele

"“Kdo to foukal...? Norbert Lichý, ale seděl na tom” Čeština par excellance: "Nikdy v životě bych si, pičo, divadlo nekoupil." Sympatická záležitost. "...prostě nejedu, seru na ně." "...a naraž další sud." ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Koronavirová ostravská verze Zkázy Dejvického divadla o hercích ( kteří hrajou sami sebe ) , kteří bez práce v divadle zkouší yůtubering. Od tvůrců Lajny se stejným ( zde bych řekl i lepším ) stylem humoru a Langmajerem jako zlatým hřebem večera. Zajímavý crowfundingový projekt, kterému po prvním díle fandím. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Internetový vzestup ostravského divadla Mír jsem v jeho nejsilnějších momentech ještě nesledoval a dostal se k němu až později, primárně prostřednictvím Tří tygrů. Teď jsem se konečně dokopal i k téhle experimentální minisérii, kterou kluci jasnojasně dokázali, že patří mezi komediální elitu současné scény a doufám, že o nich bude ještě hodně slyšet. ()

waits 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Málokdy se poštěstí vypálit čistokrevných pět na něco z domácí produkce. Tenhle první díl serie uskupení Tři tygři je právě tenhle případ. Všichni zúčastnění (herci Čuba, Kozub, Ferro, Polák + Langmajer) a scénáristé (Suchánek, Kolečko, Skorka, Šimíček) připravili vskutku parádní zážitek. Vydržet, přátelé! ()

Ivo 

všechny recenze uživatele

"Virová" mediální fraška dosedla i na divoké Tygry a chlapci museli poněkud zvolnit. Ozdobeni Burešovými uslintanými náhubky teď svorně hledají cestu jak tuto světovou mentální pandemii ve zdraví a aspoň s pár sousty tempehu přežít. Pocukrováno typickými buransko-ostrawskymi žertíky, obohaceno členem Národního Divadla bez kostýmu i veselým bonusovým telefonátem herci Langmajerovi, je to zároveň i smutný odraz současné přiblblé kokotavirové lobotomie, která dělá z občanů snadno manipulovatelné bezmocné (a ve většině případů i bezmozkové) ovce - což je vedle plánovaných mega $$ zisků jedna z hlavních point celé této prolhané a násilně zvrácené globální taškařice (kdy se obludně zveličuje a nafukuje jedna drobnost a tisíckrát závažnější věci se s nezájmem ignorují, za uznalého potlesku úspěšně zmedializovaných nemyslících mas). Vybraných 700 Kč na 2 pizzy je ale fajn, tak uvidíme jak bude divadelní příběh dále pokračovat. Vypadá ale že technický tým měl tentokrát roušky na očích i uších - jinak nevím jak si vysvětlit desynchronizaci zvuku a obrazu v některých místech videa... ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Já sem nestudoval konzervatoř, aby se ze mě v nejlepším věku stala nějaká youtuberská mrdka!" Hned prvním dílem si mě to naprosto získalo. :D "On se netvářil jak žába, on tak vypadá. On tak i chutná!" Tohle mě prostě chytlo za bránici a nepustilo od začátku až do konce! ()

Reklama

Reklama