Reklama

Reklama

Recenze (14)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně se to začíná rozjíždět. Ne že by za to přímo mohl příchod slizkého Kolečka a ožralého Suchánka, ale i naši chlapci z Ostravy dostávají možnosti více projevit své emoce a ta až buzerantská epizodka z dolů co jim přinesla od Bakaly „sedm míčů…“. Jo Pražáky kopnout do prdele – Langmajer to ale hraje vážně dobře. Společně se Štěpánem jasně nejlepší ze všech. Navíc je tu i dost slušných hlášek…poprvé dávám nadprůměr. ()

Reklama

Wyrdas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bylo to skvělý, hlavně ta tresť! Ale o tom se samozřejmě nemluví, takže víc to nebudu rozebírat a jdu rovnou na plný počet. Královsky jsem se bavil. :D A co se týče snížení platu o třicet procent... také jsem sice nestudoval dramatická umění, ale rozhodně se je jedná o dramatické snížení. :D "Z Tebe se vlastně v přímém přenosu stává taková pražská píča." Zabijáci. :D "Píčo to radši půjdu do Brna. -Chápu, že je krize, ale do Brna? To snad nemyslíš vážně? -Jasně, že ne, vole. Brno, vole." :D Z pražského dialektu jsem absolutně chcípal. Tohle je zatím absolutně nejlepší díl! :D ()

Allien.9

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Pičo, to radši pudu do Brna, vole." - "Chápu, že je krize... ale do Brna? To snad nemyslíš vážně." "sKORO NA mizině" potřetí, naposledy a nejlépe. Po Mostu už mám v seriálovém srdci i Ostravu. 5*. ()

Zajímavosti (4)

  • Když Jiří Langmajer v čase 24:50 vchází do kanceláře, tak má na sobě roušku, ale po několika záběrech ji nemá. (Doomcourier)
  • Na konci epizody zazní píseň „Fotky z výletu“ od Nedivoč. (Duoscop)

Reklama

Reklama