Reklama

Reklama

sKORO NA mizině

(seriál)
Trailer
Krátkometrážní / Komedie
Česko, (2020–2021), 3 h 36 min (Minutáž: 22–35 min)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Prázdné hlediště i pokladna. S tím se nyní potýká většina divadel nejen v České republice. Jak to ale herci a tvůrci prožívají? Jak se vypořádají s tím, že nemohou dělat to, co milují a co je živí? Na to vtipným způsobem odpoví seriál sKORO NA mizině, který vznikl v rekordním čase pod taktovkou tvůrců již legendárního online seriálu Lajna. (Filmové studio Dolní Vítkovice)

(více)

Diskuze

AloeB

AloeB (hodnocení, recenze)

Blackhand47

Nechápej mě špatně, i já mám rád postavy, které nejsou čistě kladné. Ale rozlišoval bych to. Obvykle mám rád antihrdiny, protože jsou schopní, třebaže to co dělají není úplně košér, ale to není tento případ.

Blackhand47

Blackhand47 (hodnocení, recenze)

AloeB

Já s tímhle zrovna problém neměl, antihrdinové a postavy zmrdů mi nevadí a často mě i baví, ale je pravda, že Štěpán to hnal možná až moc za hranu. Se trochu bojím, že se jako herec zasekne na místě a už jiný charakterový typ hrát nebude.

na příspěvěk reagoval AloeB

AloeB

AloeB (hodnocení, recenze)

Blackhand47

Některé narážky ano, ale mnohé z nich mi přišli příliš nucené. Tvůrci se rozhodli o zajímavý obrat, že Tygrům úspěch vlezl na mozek a chovají se jak namyšlená hovada, což by se mi líbilo, kdyby mě to zároveň bavilo, a křičí-li Štěpán na slečnu v Sedmi pádech o tom, jak je neúspěšná herečka, kterou nevzali do ulice, tak se nesměji, ale říkám si, co je to za debila (třebaže pak scéna s Dědkem byla fajn). Chápu, že je účel představit "hrdiny" trochu nesympaticky, ale pak už se mohou tvůrci spoléhat na to, že je máme rádi jen kvůli jejich ne vždy povedenému humoru.

na příspěvěk reagoval Blackhand47

Blackhand47

Blackhand47 (hodnocení, recenze)

AloeB

Jako ty různé narážky tam jsou fajn, ale směřování příběhu se mi zatím moc nezdá. Třeba bude mít ale příští díl nějakou tu pointu.

na příspěvěk reagoval AloeB

AloeB

AloeB (hodnocení, recenze)

První tři díly se mi velmi líbili a považuji to za to nejlepší, kde hrají Tři tygři (přestože na scénáři a režii se očividně nepodíleli). Ale včerejší díl na mne působí jako by se vypravěč vtipu rozhodl vymyslet pokračování vtipu o Pepíčkovi, na který se snaží navázat, ale zároveň musí jít o vtip zcela odlišný. A to se bije tak moc, až je finální vtip jen nesympatickou směsicí různých vlivů, která ovšem ve svém jádru slibovaný vtip postrádá. Tak či onak se to snažím brát tak, že i první série měla první díl slabší a až pak se to rozjelo. Takže uvidíme.

na příspěvěk reagoval Blackhand47

Uživatel prochyy smazal svůj příspěvek.

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

31.12.2020

Úbytek filmů v kinech v uplynulém roce šel bohužel ruku v ruce s nižším množstvím kvalitních celovečerních filmů obecně, především těch hollywoodských. Z prvních deseti nejlepších filmů roku dle ČSFD… (více)

Reklama

Reklama