Reklama

Reklama

sKORO NA mizině

(seriál)
Trailer
Krátkometrážní / Komedie
Česko, (2020–2021), 3 h 36 min (Minutáž: 22–35 min)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Prázdné hlediště i pokladna. S tím se nyní potýká většina divadel nejen v České republice. Jak to ale herci a tvůrci prožívají? Jak se vypořádají s tím, že nemohou dělat to, co milují a co je živí? Na to vtipným způsobem odpoví seriál sKORO NA mizině, který vznikl v rekordním čase pod taktovkou tvůrců již legendárního online seriálu Lajna. (Filmové studio Dolní Vítkovice)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (131)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Dalsi pecka od Trech tygru. Tentokrat si herci vystaci bez postav, protoze hrajou sami sebe, ale prekvapive to naprosto staci, nehlede na to, ze je to jeste tak o 200% sprostejsi nez Tri tygri. Uprimne bych se klidne obesel bez Langmajera a spol, chlapci by si vystacili sami, ostatni herci je proste tezce nestihaj, ale jako celek to funguje perfektne. Co se tyce druhy serie (druhy vlny), tam uz je to trochu slabsi a zaverecnej dil v dole si mohli odpustit, ale i tak jako celek skvela zabava. Update po treti serii, pribylo hercu, ale ubylo hlasek, celkove furt super, ale prvni serie je neprekonatelna. ()

PollyJean 

všechny recenze uživatele

Vulgarismy nemusím, takže jsem Kozubovu stylizaci vydýchávala docela dlouho, navíc se častým používáním rychle okoukala. Naštěstí sKORO NA zdaleka není postavená jen na tom (a jen na něm), tudíž bylo možno se kochat výkony nejlepšího herce malých rolí, výpomocí Pražáků, zjistit co znamená tresť, zafárat do dolů ... a taky Kolečko hezky předvedlo, co je zač. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

k téhle koronavirové sérii sem se dostal až teď a pobavil sem se náramně. Kozub a spol. si jedou to svoje a ve spolupráci s Langošem a nakonec i Rychlým,Rosenbergem,Neužilem,pražskou pičou Kolečkem a Langošovou ženou Adélou to posouvají ještě o level výš.Bylo fajn vidět, že je t v takhle blbé době bavilo, mohli si dělat co chtěli a nebyl pro ně problém si udělat srandu sami ze sebe...80% ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Kolečko je možná obrpíča, ale bez skoro na mizině bych prosmál o několik hodně minut svýho života míň a to by mě kurva mrzelo. Langoš absolutní TOP. Vašek Neužil versus Štěpán Kozub, naprosto vynikající. Druhá série ještě přebijí tu první v humoru. "Já když nevím co mám udělat, tak stáhnu kalhoty a jdu prcat ."  Díl Zával mě rovněž odrovnal. Nikdy bych neřekl, že Lanošovi nedělá problém veřejně si ze sebe dělat prdel, ale zvládá to i s Adélkou, která je btw. těžce sexy mimořádně kvalitně. Opravdu spojení Ostrava - Praha vymyrdlo nejlepší humor za posledních x let. Já snad pojedu za Langošem do Pyšel a pak rovnou za Vavou a ve finále se nechám dorazit od Štěpána Kozuba a celé té "mírovské" party. Tohle je nejnakažlivající mutace humoru od dob Menšika, i covid a jeho slavná delta můžou jen tiše závidět. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Zkrátka a prostě skvělý projekt skvělého divadla, které se možná i právě zásluhou pandemie dostalo konečně na výsluní a já jsem milionově vděčný, že někoho jako jsou právě Kozub, Čuba, Ferro a Polák na té současné komediální scéně máme, protože u málokterého českého výtvoru poslední doby se tak řežu smíchy jako právě u jejich mistrovské improvizace. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (31)

  • „Dostat v karanténě nabídku natáčet seriál se rovná zázraku! Ráda si ze sebe dělám srandu a tady jsem měla možnost si zahrát trochu cvoka. Točila jsem i se zraněním, které jsem taky prodala. A navíc Ostrava je má srdcovka, takže jsem neváhala ani minutu. Zároveň jsme tak trochu navázali na předešlou spolupráci, kdy jsem s Vláďou Skórkou točila seriál Hasiči, pro nějž můj manžel Ruda, který si tu také zahrál a výrazně zahýbal dějem, napsal scénář,” řekla Jana Bernášková. (SONY_)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

31.12.2020

Úbytek filmů v kinech v uplynulém roce šel bohužel ruku v ruce s nižším množstvím kvalitních celovečerních filmů obecně, především těch hollywoodských. Z prvních deseti nejlepších filmů roku dle ČSFD… (více)

Reklama

Reklama