Reklama

Reklama

sKORO NA mizině

(seriál)
Trailer
Krátkometrážní / Komedie
Česko, (2020–2021), 3 h 36 min (Minutáž: 22–35 min)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Prázdné hlediště i pokladna. S tím se nyní potýká většina divadel nejen v České republice. Jak to ale herci a tvůrci prožívají? Jak se vypořádají s tím, že nemohou dělat to, co milují a co je živí? Na to vtipným způsobem odpoví seriál sKORO NA mizině, který vznikl v rekordním čase pod taktovkou tvůrců již legendárního online seriálu Lajna. (Filmové studio Dolní Vítkovice)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (131)

husokachna 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Improvizační sešns partičky z Míru mi moc nesedí a přijdou mi dost na sílu. I pitvoření Štěpána Kozuba mě nebaví vždycky. Ale u sKORO NA mizině jsem se bavil královsky. Ať si kdo chce co chce říká, drajv to má neskutečnej, hluchých míst jen málo, Kozub to spolu s Langošem táhne páradně, hlášky šustí (hlavně díky Kozubovi) papírem jen výjimečně a celá ta parta je strašně sympatická a fajn. Nakonec mi nevadila ani trochu nastavovaná kaše, kdy čtvrtej díl jsem snesl jako tako lepítko mezi "první řadou" a posledním pátým dílem, kterej doceňuju s každým shlédnutím víc. Když už to vyneslo balík a bylo třeba to trochu vyždímat, tak musím uznat, že to kluci vyždímali docela se ctí. Palba do vlastních řad (Suchánek, Kolečko a ostatní celebrity...) je třešnička na dortu a .... prostě je to super a dám si to rád kdykoliv zas a znovu. Čtyři brutálně udusaný zavaly. PS: akorát to bylo málo sprostý, já bych ještě připepřil... ()

Eleanor05 

všechny recenze uživatele

"Nehraju, vole! S váma nehraju! Je mi třiapadesát! Jak sis mohl myslet, že budu hrát tvýho dědu, vole?!" - "Ježiš, tak neřvi, já jsem nevěděl, že je ti třiapadesát. Tak jako hrál jsi v Postřižinách s Vašáryovou, tak jsem myslel, že jseš starší prostě..." - "To byl Schmitzer, vy kreténi. Schmitzer!" :D Snesitelnější, než Tři tygři. Pořád se sice humor ostravské partičky zakládá hlavně na tom, že si vzájemně vulgárně nadávají, ale na rozdíl od většiny jejich skečů je to ucelenější, důstojnější a snaží se to o i nějaký ten příběh. Štěpán Kozub a Jiří Langmajer tomu nasazují korunu. :D ()

Reklama

vyfuk 

všechny recenze uživatele

Co říci? Tyto internetové projekty jsou občas hodně nenápadné, náhodné, ale o to více originální a zajímavé. Zde se nějak kombinuje zajímavý nápad s dobou a nějakým určitým humorem. Je hlavně až s podivem jakým způsobem to tahá kupříkladu Kozub, o kterém by člověk ani něco takového neřekl. Občas se dostanete na bod stagnace, ale dohromady vám to dá na necelý celovečerní film a vy nějak zjistíte, že jste vlastně spokojeni. Nebyli jste okradeni, humor není nijak vyloženě hrozný a doba si vyžádala takovýto nápad. Sice ne úplně můj šálek kávy, ale i tak jde o velmi zajímavé dílo, které sice bude po nějaké době zapomenuto, ale v onu dobu... to bylo terno. ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Reference jsem měl na tento seriál velmi pozitivní, ale osobně jsme o to více zklamán. Vulgarismy mi nevadí mnohdy skvěle rozseknou danou situaci, ale hlavní potíž je slabší děj. Děj je uzavřen do divadla, kde se řeší stream a pořád "máme až moc peněz" potažmo "máme minimum peněz". Samotné scénky jsou až příliš přehrávané a tak uvadá i vtip. I tak jsem se občas solidně zasmál, ale jak říkám zklamání. Slabé 3z5 a vážně jsem zvažoval jen 2*. Po 4.dílu jsem už neměl sílu na pátý. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Nakonec je všech pět dílů tak akorát dlouhých, takže jsem se převážně bavil. Update: Šestý až osmý díl jsem si pustil až najednou hned po sobě, jako bych věděl, že je to jeden uzavřený příběh. A překvapivě kvalita neklesala, ale tenhle ostravsko-pražský herecký duel byl přinejmenším stejně zábavný. YouTube se ukázal jako svobodnější prostor pro seriálovou tvorbu, tak jsem zvědav, co bude dál... ()

Galerie (20)

Zajímavosti (31)

  • V epizóde padne mimo iné aj zmienka o filme Misson: Impossible, v ktorom si Marek Vašut, predstaviteľ jednej z hlavných postáv, naozaj zahral. (ČSFD)
  • Jirka před skupinou zmíní příhodu, která odkazuje na epizodu Zával (2020). (Duoscop)
  • Na konci epizody hraje píseň „Freedom On Sale“ od Monkey Business. (Duoscop)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

31.12.2020

Úbytek filmů v kinech v uplynulém roce šel bohužel ruku v ruce s nižším množstvím kvalitních celovečerních filmů obecně, především těch hollywoodských. Z prvních deseti nejlepších filmů roku dle ČSFD… (více)

Reklama

Reklama