Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po pobyte vo väzení prichádza Crimson (Tyler Mane) do malého mestečka, aby si tu našiel prácu. Dozvie sa o starom dome, ktorý potrebuje opraviť, a po dohode s miestnym kňazom Otcom Johnom (John Schneider) sa v ňom aj usadí. S domom ale nie je všetko v poriadku a Crimson čoskoro zistí, že je v obrovskom nebezpečenstve. (Marceloo)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (11)

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Amatérský trash natočený v jednom baráku. Chlápek vyjde z vězení a bere práci v baráku kde má uklízet mezitím tam něco najde a někdo ho chce zabít je to amatérské ženské vypadají jak pornoherečky (možná si braly z kástingu z porna) a záporáci mají kostýmy jak z nějakého levného cosplaye na Šíleného Maxa mixlého s sado maso kostýmky. P.s. v některých záběrech se mě objevila z ničeho nic tma tomu říkám amatérština každým coulem. Herečka a herec z Halloweenu 2 od Roba Zombieho. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Po pobyte vo väzení prichádza Crimson (Tyler Mane) do malého mestečka aby si tu našiel prácu. Dozvie sa o starom dome, ktorý potrebuje opraviť, a po dohode s miestnym kňazom Otcom Johnom (John Schneider) sa v ňom aj usadí. S domom ale nie je všetko v poriadku a Crimson čoskoro zistí, že je v obrovskom nebezpečenstve. - Pre väčšinu ludí asi totálny nezmysel, ale pre mňa sú títo americkí indie herci to, čo pre iných hviezdy z Hollywoodu, takže ma to velmi bavilo. Som vždy rád, keď herci, ktorí sú známi len tým, že hrali mlčiacich sériových vrahov, dostanú priestor ukázať svoje schopnosti aj v nejakej normálnej úlohe a pán Tyler Mane tu podla mňa hral kvalitne. Rovnako dobre sa pozeralo aj na ostatných hercov, zasadenie do amerického malomesta bolo výborné a postupné odkrývanie tajomstiev tohto mestečka bolo spracované ideálne, takže po dlhej dobe béčková chuťovka, ktorá sa na nič nehrá a preto som si ju užil. + Scout Taylor-Compton + Tyler Mane + Daniel Roebuck + herec z The Devil's Rejects ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Velký plešatý hovado se musí porvat s něčím, co se skrývá v opuštěný polorozpadlý chatě. Nízkorozpočťák jak hrom, ale občas se na to dá i dívat. Herecky podle očekávání žádná sláva, ale Taylor Mane dokáže pobavit. Zápletka z počátku působí prachobyčejně, nicméně pak získá trochu sofistikovanější nádech, což docela překvapí. Samozřejmě to má svoje standardní mouchy, postavy se chovají neskutečně idiotsky a jekot hlavní holčičí představitelky spolehlivě rve uši. I záporáci působí legračně. Ale kouzlo nechtěného je tady možná tou největší devízou a místy funguje fakt spolehlivě. Celkově slabší průměr. 40% ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Keďže film mal v dobe, keď som ho išiel pozerať len 28%, tak som k tomu tak aj pristupoval. Že možno aspoň niečím prekvapí, lebo veľa filmov i zo slabším hodnotením som v pohode dal 3*. No, ale to nie je tento prípad. Najprv som si myslel, že idem pozerať ducharinu a ono to bolo o nedobrovoľných darcoch .... Hneď ma pri tomto napadla veta zo seriálu Supernatural, kde sami zdá Sam v časti Benderova rodina prehlási, ,,však to sú len ľudia". On čakal niečo iné a aj ja v tomto filme som čakal niečo iné. Tyler Mane je riadny buchač, sem sa neskutočne hodil i keď herecky to nebolo bohviečo, bol na tom určite lepšie ako ktorýkoľvek jeho herecký kolega. Podobných filmov som videl veľa a aj oveľa lepšie zvládnutých. Scenáristický je to chaotické. Miestami mi príde, že režisér i scenárista sa nevedia rozhodnúť( dohodnúť), či ponúknuť divakovi viacej moralizovania alebo viacej explicitného teroru. Tie fetišistické zvieratka, ktoré pripomínali večierok u dominy, boli hrozne trápne. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Byl jednou jeden opravdu hodně urostlý trestanec, co si šel do jednoho domu stojícím v zapadákově vyzvednout utajený tučný lup, na který mu dal odkaz jeho černý spoluvězeň. Ale to ještě netušil, že v tomhle domě se dějí nepěkné věci těm, kteří do něj vstoupí. V městečku totiž kvete poněkud zvrhle orientovaný obchod s lidskými orgány a dům je pro tyto účely zařízen a hlavně osídlen. Jakmile se film dobere k pointě záhady interiéru domu, což je vlastně to nejočekávanější, ačkoliv to v ničem nepřekvapí a šokuje to tak akorát,  je se zbytkem dějství zle nedobře. Namlsaný divák primárně očekává příval gore, nastalá situace po tom přímo volá, ovšem v tomhle ohledu se neděje vůbec nic. Ano, film působí extrémně levně, ovšem ať mně nikdo ze štábu nevykládá, že nebyly finance na masakr, který se nabízel. A ono nic. Jasně, dojde na násilné scény, dívka je připoutaná vleže na stole, chystá se něco jako její znásilnění (patrně zdrogovaným) černochem. Režisér však vždy poctivě uťal každou takovou  scénu v nejlepším, respektive ještě než k něčemu mohlo/mělo dojít. Mně to přišlo docela debilní. A gore se ve výsledku scvrklo asi na dva krvavější záběry, přičemž z explicitního hlediska byl potenciál opravdu nemalý. A režiséra ani nenapadlo svléknout ani jednu ze dvou přítomných vnadných dam, Scout Taylor-Compton a April Bogenschutz, když  už se neobtěžoval s nákupem krevních konzerv. Zabití vyznívaly až téměř nezajímavě. Dost mě překvapil početný zástup scenáristů na tak jednoduchý film. Munier Sharrieff totiž není jediným scenáristou snímku a přizval si ke spolupráci rovnou scenáristický tým. Tyler Mane si film produkoval a zahrál si i hlavní roli. Což o to, nějaké to herectví ze sebe i dostal, určitě byl vůdčím typem, ovšem patřičně nedohlédl na režiséra Petera Engerta, který vršil dost nevyrovnanou režii, kde se vyskytly nedomyšlené i nekvalitně natočené scény. Film je natočen v dobrém tempu, dokáže zabavit, nelze se však rozhodně zbavit dojmu, že byl potenciál solidně zazděn. 6/10 ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama