Reklama

Reklama

Sei no Gekijaku

  • Japonsko 性の劇薬 (více)
Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

Aljak odpad!

všechny recenze uživatele

Nechutné, zvrhlé, nevkusné,... ale pre tých, ktorí obľubujú mužskú gay "romantiku" to bude asi chuťovka. Do tejto kategórie nepatrím ani náhodou, a tak tento film na mňa pôsobil skôr kontroverzne a nechutne. Áno, ten záver mal aspoň ako tak nejakú pointu, ale v podstate nič extra. Pre niekoho to bude možno créme de la créme, no pre mňa je to nevkusný odpad. P.S. Nie som žiadny homofób, ale čo je veľa, to je moc... ()

rivah 

všechny recenze uživatele

Katsuragi je kancelářský pracovník, který se v zoufalství opije a snaží spáchat sebevraždu. Ale za pomoci tajemného zachránce je poddán takovým nepříjemnostem či až týrání, že je to horší než smrt. Po nějaké době je osvobozen z pout a zjistí, že mu to udělal mladý chirurg, který ho tak vyléčil a je současně zoufalý z milencovy sebevraždy a chce se zabít. A tak mu zabrání zemřít sám Katsuragi.....Podivné drama, erotické jen okrajově, kde divák zpočátku nic nechápe, až později. Nicméně poněkud vyšinuté...(Film zvítězil na MFF FilmOut San Diego,USA).(70%) ()

Reklama

YumiOkami 

všechny recenze uživatele

není nic lepšího, než porno s příběhem. tenhle mi trošku připomněl vegaspete z kinnporsche lol. ještě že tady nezemřel žádný ježek. ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Jeden muž sa snaží zachrániť život druhému, aby ten druhý potom mohol zachrániť život jemu a to skutočne zvláštnym a napodiv fungujúcim spôsobom. ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Výborný film podle japonské mangy, ve kterém se snoubí témata sebevraždy, záchrany života, dominantního a perverzního doktora, znásilnění, sexuálního mučení a zneužívání, pocitu viny, touhy a druhé šance na život. Přesto, že snímek vypadá jako obyčejný a bezduchý erotický produkt, opak je pravdou a takovou hloubku a poselství o tom, jak vzácný a zranitelný je život, jsem v podobném erotickém stylu ještě neviděl. Už jsem tady kdysi psal, že Japonci se nezdají .... Je potřeba se nejdříve povznést nad to, co ve filmu je, dodívat se až úplně DO POSLEDNÍHO  záběru, aby divák pochopil podstatu příběhu, která vlastně ve své hloubce vůbec o erotice není. Byl to pěkný mazec. Vkusně provedené intenzivní erotické scény. Ač byly velmi přesvědčivé, natočeno a nastříháno to bylo tak skvěle, precizně, do nejmenšího detailu, že nebylo vidět jediný chloupek ani kousek ohanbí a herci k tomuto přesvědčivému dojmu přispěli svou nejvyšší měrou, především Kitadai Takashi. Spousta lidí si bude myslet, že jde o brak a nezvládne se dodívat (vlastně začátek není pro žádného diváka snadný), ale upozorňuji znovu, že hlavní podstatou není erotika a obě v nitru zlomené postavy nakonec .... 4x10 ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama