Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Majitel módního závodu Rafael Klučina zoufale hledá nápaditou reklamní kampaň, která by zaujala veřejnost a zviditelnila jeho podnik. Šéf jeho reklamního oddělení Filip Muška však zdá se není schopen žádnou takovou vymyslet. Nakonec jim pomůže manekýnka Boženka Smolíková a její talent k dokonalým převlekům a maskám. Neobvyklá reklamní kampaň spočívá v tom, že bude Boženka bude čtrnáct dnů jezdit po republice v modelových šatech a kdo ji pozná, vyhraje padesát tisíc korun odměny. Přestože kampaň vyvolá velký zájem veřejnosti a všichni se pokouší Boženku odhalit, nikomu se to nepodaří. Na závěr čtrnáctidenní cesty se modelka v doprovodu Mušky ubytuje v horském hotelu v Krkonoších, kde se zapíše jako Martenová... (oficiální text distributora)

(více)

Zajímavosti (5)

  • Titulní Pařížanka Boženka Smolíková (Věra Ferbasová) vlastní album plné podepsaných fotografií skutečných osobností. Například: "Miluji jen Vás, Hugo Haas" či "Láska toť nejkrásnější života je stránka, Tvůj Rolf Wanka." (NinadeL)
  • Natáčelo se na Brněnském autodromu, v Praze, ve Špindlerově Mlýně, Ostrovačicích, Brně a v Sokolské boudě v Jánských lázních. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)

Reklama

Reklama