Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Projektant Hartwig jede na dovolenou do Krkonoš, kde je jeho otec listonošem. Otec onemocní a Karel ho v práci zastoupí. Pražský stavitel Werner, který zde tráví dovolenou, požádá Karla o horský doprovod, aby mohl stihnout důležité jednání v Praze. Jde s nimi i stavitelova dcera Věra. Nezvládne však namáhavou cestu a Hartwig ji odnese do domku svých rodičů. Mladí lidé se velmi sblíží. A protože Hartwig má také sympatie Věřina otce, může se jejich štěstí naplnit. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Vladimír Slavínský byl zdatný lyžař a v Blansku je dodnes oblíbeným rodákem. Nicméně Sněženky jako takové nijakým zázrakem nejsou, jen v mých očích rozšiřují pohled na české němé filmy odehrávající se na sněhu, které byly také dominantou KALOSu. ()

Rattlehead

všechny recenze uživatele

Film měl slušný komerční úspěch. Část filmu se natáčela přímo před rodným domem Vladimíra Slavínského, ten se zde rovněž ukázal jako obratný a odvážný lyžař. ()

Prubner odpad!

všechny recenze uživatele

Hezké zasněžené exteriéry, nicméně to je jediné plus tohoto filmu, zbytek je bída. Velmi amatérsky natočeno. Děj je velmi primitivní a slouží jen k tomu, aby se Slavínský neustále předváděl, jak umí lyžovat. Měl se radši víc věnovat režii, zvláště vedení dětských herců, to jsou hrozná dřeva. ()

Reklama

Reklama