Reklama

Reklama

Middleditch & Schwartz

(pořad)
Stand-up / Zábavný
USA, 2020, 3x52–53 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Komikové Thomas MiddleditchBen Schwartz splétají z drobných nápadů ohromně zábavné historky. Seriál komediálních speciálů plných improvizace. (Netflix)

Recenze (9)

Oralfabet 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla fakt lahůdka, dlouho jsem se takhle nepobavil, improvizační stand-up si absolutně nedokážu představit v lepší podobě. Middleditche i Schwartze jsem znal jen z menších rolí, takže jsem žádného z nich nevnímal jako nějakého komediálního génia, to se ale právě změnilo. Ta chemie mezi nimi je fakt neskutečná, stejně tak jako jejich schopnost ždímat humor z jakékoli představitelné situace. Taky se mi strašně líbí, jak vždycky dokážou navázat na nějaký předchozí joke nebo ho prostě nějak kreativně zakomponovat do příběhu. Ve dvou ze tří případů se sice onen příběh změnil v naprosto absurdní, chaotický bordel (svatbu se jim dařilo kočírovat celou dobu úctyhodně), ale vůbec to nevadilo, protože i z té chaotické absurdity vytěžili maximum. Chci víc. Mnohem víc. 9/10 ()

Nin 

všechny recenze uživatele

Hodně vyvedená improvizační show. Fakt oba komiky obdivuju, jak si navzájem na pódiu rozumí a s jakou rychlostí vymýšlí jeden skvělý fór za druhým. Oba jsou nejspíš slušní nerdi, ale vypadá to, že si tuhle roli, které by se jistě většina lidí smrtelně bála, fakt užívají. U každého dílu jsem se smál nahlas a často i obdivoval to, jak pracují s rozvíjením příběhu. Trochu mi jen nesedlo, že se až příliš často navzájem odbourávají a upozorňují na nějaké své chyby (např. zapomenutí jména jedné z postav, které během šou vytvořili a hrají). Je to asi součást jejich stylu, ale myslím, že kdyby toto omezili, byla by jednotlivá představení ještě působivější. Každopádně skvělé a naživo to musí být teprv parádička. (7/10) ()

Laxik 

všechny recenze uživatele

První dva díly naprostý luxus, dokonce jsem se do těch horkou jehlou sešitých příběhů zažral a fakt mě zajímalo, jak to skončí. Plus mě od smíchu bolí pusa ještě den poté. Děsilo mě, že má jeden díl 50 minut, nakonec mě štve, že jsou epizody jen tři. ()

andalin 

všechny recenze uživatele

Geniální. Bena Schwartze znám z Parks and Rec a co ho sleduju na Instagramu tak vím, že tenhle improv běží. Že je na Netflixu jsem zjistila dnes a byl to instant maraton. :D Doporučuju lidem, které baví chytrý stand up. ()

IZFNP 

všechny recenze uživatele

Neverila som, že by ma bavilo sledovať toto impro jeden diel, a nie to tri. Niežeby som sa smiechom váľala na zemi, vlastne nemôžem povedať, že by som sa čo len raz z chuti zasmiala, ale výkony dua na pódiu sú chytľavé, úsmevné a udržia pozornosť. Obom pánom tlieskam, pretože to dali na výbornú. Až tak, že keď skončil 3. diel a ja som zistila, že viac ich nie je, bola som doslova sklamaná. ()

Sharlis 

všechny recenze uživatele

Improvizovany stand-up nie je tak vtipny. Obaja len stoja na podiu a kecaju nezmysly co ich napadnu. Pobavi 5minut, ale potom uz moc nie. Videne dva diely. Pobavi skor fanusikov nenarocneho humoru, ala Particka. ()

Reklama

Reklama