Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americká minisérie, věnované nejslavnější ženě Ameriky, popisuje seznámení nadějného člena kongresu a možná budoucího senátora Kennedyho s půvabnou, vzdělanou a vtipnou novinářkou Jackií Bouvierovou. I když její otec byl bouřlivák a republikán, Kennedyova početná rodina demokratů půvabnou dámu rychle přijala mezi sebe už při prvním pikniku na jejich letním sídle. Vedle Johna si ji oblíbil i jeho bratr Bobby, respekt získala i u Kennedyho seniora. Když Jackie dostala nabídku práce v Paříži, Jack, nyní už v pozici senátora v Massachusec, ji okamžitě požádal o ruku. Tím začíná společná cesta páru, který si posléze získal sympatie celého světa. Mladé manžele brzy čekala první nelehká zkouška jejich vztahu. Americká minisérie se s historickou věrností a citem pro dobové reálie věnuje pohnutému životu ženy, která inspirovala televizní tvůrce již vícekráte. Tentokráte však divákům nabídne vedle vynikajícího výkonu Joanne Walleyové i řadu dobových záběrů, které tvůrci zakomponovali do děje. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

2/2 Potřebovala jsem si zpravit chuť po Jackie (2016) Pabla Larraína. A televizní mini s Joanne Whalley byla ta nejlepší volba. Zřejmě jsem ze staré školy, od životopisu očekávám, že se o dané osobnosti rámcově dozvím kdo byla, čím byla významná, z jakého pocházela prostředí a zároveň s ní chci prožít klíčové vrcholy a pády. A na to je potřeba tuna dobře napsaných dialogů, kohorta pokorných herců, přijatelná výprava, širší stopáž a odstup. A přesně tohle vše tato Jackie nabízí. Spokojenost. ()

Orlau32 

všechny recenze uživatele

Na celém filmu je nejvíce zajímavá velmi dobře vybrana herečka, která má až zarážející podobu s pravou Jacklyn. Myslím, že to Joanne WHALLEY zahrála velmi dobře, bylo vidět, že studovala její mluvu, chůzi, pohyby. Nebyla jsem zklamaná, ale ani příliš nadšená. Je to koukatelný film a vypovídá o životě této nešťastné ženy velmi mnoho a pravdivě. ()

Reklama

Reklama