Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mechanik Jakub se s ostatními hádá, jak teď dál. Posádka a pasažéři se z internetu dozví znepokojivé informace o katastrofě – a taky o některých cestujících. (Netflix)

Recenze (2)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Človekom ktorému to už príliš nemyslí je pochopiteľne starší RUS, všetci vojaci ktorí sa podielali na zločinoch sú BIELY, BIELY MUŽ z vojska sa vystraší keď naňho zvýši hlas ČIERNA ŽENA a pravdu o minulosti vojakov objaví ČIERNY MOSLIMSKÝ MUŽ...a to som v komentári k prvej epizóde tvrdil že sa liberálnym fanatikom z Netflixu podarilo vyhnúť xenofóbnemu a rasistickému podtextu...opäť úplné zbytočné, opäť to pokazilo dojem z naozaj celkom solídného námetu s pomerne sympatickými, aj keď až príliš obyčajnými hercami. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhý diel je podľa mňa lepší, dozvieme sa, "o čo slnku ide" a zároveň sa dočkáme aj prvého skutočného konfliktu v lietadle (a aj na pevnine), pretože niektorí ľudia nie sú presne tým, čím sa zdajú byť. Samozrejme sa treba odprostiť od riešenia logiky, prečo by napríklad niekto strieľal na lietadlo, keď ide v podstate o noemovu archu končiaceho sveta. ()

Reklama

Galerie (17)

Reklama

Reklama