Reklama

Reklama

Sladké magnólie

(seriál)
  • USA Sweet Magnolias
USA, (2020–2023), 25 h 6 min (Minutáž: 43–55 min)

Předloha:

Sherryl Woods (kniha)

Kamera:

Brian Johnson
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(30)

Maddie Townsend má starostí nad hlavu – tři děti, nevěrného manžela a jednoho nápadníka, který přitahuje pozornost celého města. (Netflix)

Recenze (9)

hazaba 

všechny recenze uživatele

Seriál, který částečně připomínal Gilmorova děvčata, o vztazích jak dospělých tak jejich dětí. Docela dobře natočen a s přibývajícími díly stoupala i kvalita a přibývaly zápletky. Dost mě to vtáhlo a těším se na třetí řadu, jestli bude. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sladké magnolie mi přišly do cesty ve chvíli, kdy jsem chtěla přesně takový seriál. Výplach, který si můžu pustit večer a v klidu vypnout mozek. Malé městečko, přátelství, láska, drama (ale ne takový u kterýho je vám ouzko). Je to návykový, milý, občas směšný, zromantizovaný. Bude mi to po večerech chybět. //28.10.2022 Druhá série je spíš pro silnější povahy. Takový to - je to debilní, ale nejde na to přestat koukat. Takže si nehodlám nic nalhávat - až bude třetí série, budu u toho. ()

mamsebe 

všechny recenze uživatele

Klasický sci-fi pro ženy: muži jsou empatičtí, upřednostňují přání žen a vždy řeknou to, co v tu chvíli potřebují slyšet. Děti odmlouvají a zlobí jen na oko, ale nakonec přistoupí na to, co se po nich chce a jednají podle toho. V městečku jsou padouši a ti druzí, kterým fandíme. Kamarádky se mezi sebou nehádají a jsou tu vždy pro sebe. Některý scény jsou ve výsledku sladší než karamel, ale občas je takový scifi zapotřebí. :) ()

viky13 

všechny recenze uživatele

Jestli vám, stejně jako mně, přišly sweet magnolias jako jedno velké přeslazené a trochu nudné klišé, nezoufejte. Já sama jsem si toho ani nevšimla, ale tento nenápadný seriál se mi díl od dílu líbil víc a víc. Poslední díl už jsem byla napnutá jako kšandy a poslední minuty jsem ani nedýchala. ()

ilca1710 

všechny recenze uživatele

Oddychové a přeslazené, zkrátka to, co chce (každá) žena vidět. Občas je seriál až moc kýčovitý, ale dokážu si představit, že by se takto mohlo opravdu něco odehrát. Pokud bychom se však dívali do budoucna, není pochyb nad tím, že se to celé musí jednoho dne jistojistě rozpadnout. Seriál se mi líbil především proto, protože jsem hledala přesně něco takového, oddychového, přeslazeného, kde jsem nemusela přemýšlet. Nezklamalo mě to. ()

aznaho 

všechny recenze uživatele

Pustil jsem si to na Netflixu. Špatný scénář, casting a směšné dialogy. A hlavně nepřesvedčivé výkony herců. Chápu ale cílovou skupinu a také ty, kterým příběh z amerického maloměsta, proložený ukňouranou country sedne. Enjoy! ()

Busicka 

všechny recenze uživatele

Ano, přesně jak je psáno sci-fi pro ženy, což se v první sérii dalo tak nějak přežít a tak nějak to bylo i fajn, ale na co druhá série? Příprava na  třetí? Tohle bylo moc a nikdy více. ()

LusiaLu 

všechny recenze uživatele

První díl mi připadal lehce trapný co se týká dialogů, scénářem nuda, ale dala jsem tomu šanci. Což bylo dobře, protože časem děj získá spád, leč dialogy stále občas skřípou. Není to žádná perla kinematografie, ale po celém dni v práci, s dětmi a řešením všeho možného jsou Magnolie tím pravým pro relax a restart mozku na druhý den. ()

CheryLka 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to vypadalo na celkem dobrý oddechový seriál, no bohužel je to klasická americká telenovelka. Pořád stejné nudné kecy a vztahy dokola, zbytečné dialogy a hlavně to věčné "promluvme si...", "omlouvám se..." a vše zahalené do roušky víry...  Řekla bych, že se to rovná Virgin River /to jsem musela stopnout po první sérii/, je to možná lepší atmosférou, ale jinak nudná slaďárna. No a nedá mi nezmínit tristní cast. Obsazení nedává smysl. Holky mají být kamarádky ze střední?? Mezi herečkami je rozdíl tak 4-5 let...a je to dost vidět. A pardon, ale vztah Dany Sue s manželem je nepochopitelný a neuvěřitelný . Ano, na jihu USA můžou být standardy krásy jinak, ale sorry, herečka je obézní, ne, není oplácaná, nemá ženské tvary, není krev a mlíko, ale je obézní,...já scénám a vztahu s dost sexy manželem fakt nevěřím a je to komické celé. Škoda. ()

Reklama

Reklama