Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva kamarádi propadnou kouzlu o bohatství a ukradnou Leprechaunovi jeho milované zlaťáčky. To ale neměli dělat. Jeden z kamarádů je zabit a jen ten druhý vyvázne, skřet byl totiž na poslední chvíli zaklet jakýmsi medailonem. O pár let později umírá i druhý z kamarádů a zlaťáčky se opět dostávají do špatných rukou. Probouzí se i smrtelně nebezpečný skřet, který chce svůj poklad dostat zpátky, a tak vraždění může pokračovat. (Chupacabre)

(více)

Recenze (19)

VanBradley89 

všechny recenze uživatele

Tenhle díl, v pořadí pátý, měl tři chyby. První: Moc černochů. Nejsem žádnej rasista, ale jejich věčný oplacávání se, vykřikování Hey, Man atd. mi po několika minutách lezlo na nervy. A ještě ta jejich barva hlasu. Druhá: Moc rapu. Nejsem fanoušek tohohle žánru a prokládat děj, každých deset minut hudebním číselm se moc nepovedlo. Třetí: málo Leprechauna a nenápaditý vraždy. Podtrženo sečteno, nejhorší díl. Mnohem horší než čtyřka. Ta byla, alespoň svým zvráceným způsobem zábavná. Kdežto tohle byla jen nuda. Bojim se co přinese šestka. Jedna hvězda za Warwicka a povedený vtípek. V době, kdy byli ty tři schovaný a ujišťovali se, že spolu to zvládnou a plácali si. První z druhym, druhej z třetim a třetí......... :) ()

Nikolas__ 

všechny recenze uživatele

Společně s jedničkou nejvtipnější díl. I když je to furt sračka, tak mě ve své podstatě pátý díl potěšil. Někdy fakt vtipný, někdy bída, atd. Ty hlášky jsou tu fakt síla. Ke konci už to trochu ztrácí dech, ale i tak je to výrazné zlepšení oproti dvojce, trojce a čtyřce. Trochu se změnil vzhled Leprechauna a je teď děsivější. Celkově je ale právě on v tomto díle docela slabý. In The Hood je sice horší než třeba jednička a Origins, ale udělal aspoň pokrok, po komediální stránce. Slabší dvě hvězdy. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Je skoro logické, že film naprosto přehlíží minulé tragické vesmírné dobrodružství a zápletkou (zkamenělým Skřítkem a hlavně talismanem, který ho svazuje) to částečně navazuje na Las Vegaské dobrodružství. Až na pár bílých kočiček jako klubové roští a samozřejmě Leprechauna prakticky čistě černošská záležitost a ještě k tomu v gangsta rapovém podání. Což může někomu vadit, jiným to může přijít alespoň zábavné. Je ale fakt, že hlavní negativum série, tedy suché, tragické a v podstatě hloupě debilní postavy (mimo Leprechauna), zde opět zpívá vrcholové árie. Ta banda raperů je k uzoufání, jejich rap stojí za starou bačkoru, v battlu by je vyfuckoval kdejaký školou povinný smrkáč od nás z parku (samotný Leprechaun jim to v závěru nandá naprosto s přehledem), hlavně že se vidí za úspěšné hvězdy. No a Ice T je... on ale vlastně asi nikdy jiný nebyl. Ale s bejsbolkou schovanou v afru je aspoň zábavný. Opět a znovu obecnou slabost zachraňuje trpaslík sám, i když i jemu už začíná docházet dech. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Tak a pátým dílem přichází co muselo přijít. Z Leprechauna se stala pořádná sračka. Troufám si říct, že žádná hororová série nepřežila rok 2000 bez újmy a ústupu z kvality, ale Leprechaun ztratil všechno, co ho dělalo zajímavým. Skřítek se na plátně skoro neobjevuje a většinu filmu sledujeme trojici totálně nesympatických negrů, kteří sní o své hiphopové slávě a rapují a rapují a rapují. Proti dobrému hiphopu nic zas tak nemám, ale tohle rvalo uši. Kromě toho zmizel v podstatě veškerý humor i nápadité vraždy, dokonce dobrá půlka smrtí se odhraje mimo záběr jak v nějakým laciným seriálu. Mno a ten zástup zombie-holek jsem taky moc nepobral. Zkrátka nezábavné sračkoidní pokračování. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Leprechaun in the Hood“ má ještě jeden problém – masky, kromě té skřetovy, zde nejsou už tak dobré, nebo možná tak časté jako v předchozích filmech. Je to na triky docela skoupé, i když díra v břiše zachraňuje alespoň něco. Jinak je film kvalitativně spíše roven čtvrtému dílu, není to až tak zábavné, jak by chtělo, i když finální rapující scéna je docela dobrá, škoda, že je v podstatě titulková. ()

Galerie (68)

Reklama

Reklama