Reklama

Reklama

Gwen Stefani - Used To Love You

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
USA, 2015, 4 min

Recenze (4)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Gwen Stefani a její 3. sólové album zraje spolu s ní, ale některá témata zůstávají. S No Doubt prorazili jako kapela, která se odrazila od památného rozchodu Gwen a Tonyho. Teď vlastně oslavujeme její rozvod s Gavinem Rossdalem. Vztah trval 20 let a mají spolu tři syny. A Gwen moc dobře ví, že právě ona byla to nejlepší, co ho v životě potkalo. A tenhle recept vždycky zabere. Takže se nemůžu dočkat videa pro Make Me Like You, které je každým dnem na spadnutí. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Zřejmě rozpad zpěvaččina manželství stojí za touhle písní s osobitým textem a minimalistickým klipem. Po čumáku diváka plácne niterné a emoční podání songu, které zpěvačka zvládá velmi dobře. Čtyři minuty na ni kamera staticky upírá čočku, střih šel do prázdna. Ale no tak, nad Gwen už dneska nikdo nebude honit. To už není zpěvačka na uspokojování, to je zpěvačka na poslech. Dovolila si přijít s klipem, se kterým chodí na scénu jen skutečně vyzrálá dáma, která už ví, o čem zpívá. Klip v takovém rozpoložení a uchopení nemá na ženské hudební scéně mnoho zástupců. S něčím podobným se v main streamu nikdo moc neprezentuje. Takže se jedná o poměrně ojedinělý hudební počin, kdy se hudba, text a obrazová podoba slévají v jeden dokonalý celek, který jde sluchu k duhu a oko si to své najde. Jelikož jsem ale jen odhadoval, komu je hořký text písně určen, je definitivně záhadné, kdo je onen nabíječ, o němž stylová zpěvačka tak emotivně a s vyčítavým výrazem pěje. A pěje hezky. A má to funkční a uvěřitelné emoce. 80% ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • Píseň je adresována bývalému manželovi Stefani - Gavinu Rossdaleovi, frontmanovi skupiny Bush, se kterým měla vztah po celou svou aktivní kariéru od roku 1995. (NinadeL)

Reklama

Reklama