Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Holandský malíř Jan Van Rooyer spěchá, aby dorazil včas na schůzku s Jacquleine Cousteau, elegantní a chytrou Francouzkou. Jejich vztah studentky umění a zkušeného umělce přerostl v milostný poměr s častými dostaveníčky. Když malíř přijde do bytu, potká v něm policejního inspektora Scotland Yardu Morgana, který ho obviní z vraždy Jacqueline. Morgan skepticky poslouchá zmatené popírání Van Rooyena, který vypráví o svém vztahu se zavražděnou Jacqueline. Po vyslechnutí příběhu si Morgan nicméně uvědomuje, že záhada smrti mladé ženy se stává stále složitější... (mac000)

(více)

Recenze (3)

rivah 

všechny recenze uživatele

Důmyslná zápletka, kde se ukáže, že jde o jinou ženu, ta skutečná ovšem popírá jakoukoli známost s malířem... ()

Kenneth 

všechny recenze uživatele

Sice zajímavý začátek, kde policie Jana dlouho nechává v nevědomosti, co se vlastně stalo. Pak ale Jan začne vyprávět krajně nudný vztahový příběh, který pokryje většinu filmu. To už potom nezachrání ani skvělý Baker v roli nachlazeného nervního detektiva. ()

Reklama

liquido26 

všechny recenze uživatele

Britové vážně zamotané krimi scénáře umí. Stanley Baker je herec, který se perfektně hodí na role drsných komisařů. ()

Galerie (3)

Související novinky

Zemřel herec Hardy Krüger

Zemřel herec Hardy Krüger

20.01.2022

V americké Kalifornii včera v požehnaném věku 93 let opustil filmový svět německý herecký veterán a spisovatel, Hardy Krüger. Rodák z Berlína má k dnešnímu dni na svém kontě na 70 filmových a… (více)

Reklama

Reklama