Reklama

Reklama

Hrstka vynalézavých námořníků nechce přijmout porážku a podstoupí nepředstavitelné útrapy, když se během 2. světové války snaží dostat domů na zničeném britském tankeru. (Netflix)

Recenze (2)

KIT.HL 

všechny recenze uživatele

Film , sám o sobě velice dobrý, avšak dnes kazí dojem zjevné "papundeklové" kašírování moře...Asi jsem hodně rozežraný, ale podotýkám, že dnešní filmy na zeleném pozadí jsou naprostý protiklad v negativním slova smyslu.. To co dříve bylo... Samozřejmě představte si poněkud setmělé kino a film ne tak ostrý jako dnes: "Všechno, bylo přirozené a parádní oddech se zamyšlením v kině", je dnes na FHD tv, trošku "tupé" . Rozhodně ne dějem , ale vývojem filmové techniky .Pokud jste však fanoušek filmu a válečných filmů, je rozhodně na co koukat.. Shlédnuto na NETFLIX, je však k mání i tv verze s  dabingem... ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Mozno to aj bolo na ton Netfluse ci Netflixi, no kazdopadne ide o nadpriemerne dielo z nepreberneho mnozstva filmov zaoberajucich sa Druhou Sveovou. I ta nadrz s vodou mi rozburene more celkom pripominala, herci viedli dialogy naprosto obycajne, preto dam vysokych  74 % ()

Reklama

Zajímavosti (1)

  • Film je natočen podle skutečné události, jež se stala na britském námořním tankeru MV San Demetrio. (afn)

Reklama

Reklama