Reklama

Reklama

Studenti hudební školy, kteří spolu taky bydlí, zažívají různé komické situace a dobrodružství. A někdy je třeba napadne se vydávat za slavný kvintet. (Netflix)

Recenze (2)

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Mervyn studuje hudbu na London Acadamy of Music and Arts. Společně se čtyřmi kolegy si hledá byt, aby minimalizoval vysoké studijní náklady. Z této skupinky se brzy zformuje kvintet, který společně cvičí v jedné místnůstce. Zatímco přátelé ve škole úpí pod přísným dirigentem, první úspěchy postupně přicházejí... Hbitá komedie šedesátých let s docela dobrou nejen dobovou muzikou. Sice v režii Geralda Thomase, ale proslulé Carry on to není. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Pokud dokážete zkousnout, že všichni studenti jsou tu krapet přestárlí (Leslie Phillips 37, Paul Massie 29, Kenneth Williams 35, Liz Fraser 31, Jennifer Jayne 30, Jimmy Thompson 36), není to vůbec špatné, hlavně druhá půlka. Motivy jsou podobné jako v naší slavné žákovské dilogii z třicátých let (kde ostatně také seděli v lavicích někteří herci se čtvrtým křížkem na krku), nechybí Mazánek (Harold Kennetha Williamse), přísný ale velmi charakterní kantor- dirigent (jako vždy skvělý James Robertson Justice), problémy s financováním studia a taky porušováním školního řádu. ()

Reklama

Reklama