Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jde o příběh tří bratrů, rozdělených od sebe po násilné smrti jejich rodičů. Jediná věc, která je může dát znovu dohromady, je píseň Yaadon Ki Baaraat, kterou je v dětsví naučila matka. (Niktorius)

Recenze (1)

Niktorius 

všechny recenze uživatele

Zhlédnutí tohoto filmu mi přineslo dvojí zjištění. ______________ Zjištění #1: Ten pán co zmiňoval Yaadon Ki Baaraat jako ukázkového zástupce vlny smínků, které ovlivnily Boyleova Milionáře z chatrče, měl pravdu. Společných prvků tu najdeme dost - tři odlišní bratři jsou za dramatických okolností v dětsví rozděleni a skrze eskapádu náhod si pak k sobě hledají cestu, postavy někam stále běhají a filmem prostupuje motiv vlaku. Právě scénu s naskakováním na jedoucí vlak, které jedno z dětí nezvládne, snad Boyle obšlehnul přímo odsud, ta podobnost mezi nimi je zarážející. ______________ Zjištění #2: Tento populární a téměř kultovní snímek je nebytečná hovadina! Ukrutně zmatený scénář se zmítá mezi nepovedeným westernem a nechtěnou parodií na Fantomase, herci se do jednoho tváří jako by permanentně žvýkali šťovík a kdyby legračně zrychlené akční scény nebyly barevné, měl bych za to, že jde o výňatky z nějakých grotesek němé éry. ______________ Naskočit na vlak a upalovat od tohoto filmu co nejdál! ()

Zajímavosti (1)

  • V tomto filmu se poprvé objevil před kamerou slavný herec, producent a režisér Aamir Khan. Bylo mu tehdy pouhých osm let a zahrál si malého Ratana. (Niktorius)

Reklama

Reklama