Reklama

Reklama

Europe Shine a Light

(pořad)
  • Nizozemsko Eurovision: Europe Shine a Light
všechny plakáty
Hudební
Nizozemsko, 2020, 120 min

Účinkují:

Chantal Janzen (moderátor), Jan Smit (moderátor), Nikkie de Jager, Ilse De Lange

Obsahy(1)

Mimořádný event Evropské vysílací unie, který představí všech 41 účastníků zrušeného finále letošní Velké ceny Eurovize. Český komentář J. Maxián... Poprvé v pětašedesátileté historii došlo v souvislosti se světovou epidemií koronaviru ke zrušení finále Velké ceny Eurovize. V jeho původním termínu, tedy 16.5. 2020, EBU odvysílá program Europe Shine a Light, jehož prostřednictvím představí všech 41 letošních finalistů a jejich soutěžní písně a složí hold úsilí, které věnovali přípravě na letošní finále. Ústřední myšlenkou programu je zároveň téma evropské sounáležitosti v těchto nelehkých časech. (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Ještě horší než obvykle. 1) Pořad nabízí hodně střihu, klipů a patosu jako ostatně celá eurovizní soutěž. Po chvilce si ani nevzpomínám, co jsem už viděl a co ještě ne. Samé jingly, upoutávky a hudební koláže._____ 2) Na závěr si pak všichni zazpívali "Love Shine a Light!" a to byl konec. ()

radomiil 

všechny recenze uživatele

=i prvně s naprosto kompletně nezajímavými songy,které jakoby si přáli být nevysílané)proto oceňuji záběry utěšené historie soutěže+málo známé infopostřehy ()

Reklama

Reklama