Reklama

Reklama

Letní kemp

  • USA A Week Away
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Pohodový muzikál, ve kterém problémový puberťák zariskuje a odjede na letní tábor. A tam se nečekaně zamiluje, najde si kamarády i místo, kam opravdu patří. (Netflix)

Recenze (24)

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Nechci nic říkat, ale je to totální vykradačka High school musical. I ten hlavní herec byl typově podobný jako Zac Efron. No ale tohle bylo neskutečně horší. Tématicky biblický camp, jen wtf? Každá píseň o Bohovi. A jako chcete mi říct, že dnešní puberťáci znají Twilight, filmy Johna Hughese a Mr. and Mrs. Smith? To těžko :D To je moje éra puberty, která už je dáááávno za horama. A kdyby si měl člk všímat detailů - skládá píseň při východu slunce, jdou se projít při východu slunce, najednou tančí na molu a je západ slunce a najednou se ozve trubka oznamující dopolední paintball bitvu. A v jeho transkriptu problémového dítěte? Pokud jsem dobře postřehla měl tam narození 1986 a pak tam měl, že od 1989 je v pěstounské péči, přičemž podle fotky, jeho rodiče žili ještě v době, kdy měl tak 6-7 let... Nehledě na to, že pak by musel být film zasazen do roku 2003. Prostě sra*ka a přitom Bailee Madison mám moc ráda. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Keď si zapnem TV Očko tak mi vyskočia mainstreamové hnoje, ale stále je to počúvateľnejšie ako tento film plný plytkých pesničiek spievaných rozmanitými študentmi, jeden škaredší ako druhý. Jeden chlapec tam má hlas akoby mutoval, druhý tancuje na posiedke, tretí dobre že nevyskočí na lianu. Akosi som toto tanečno-hudobné dielo nestrávil. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Nemusím muzikál a opět se mi to potvrdilo, čekám nějaký slušný film A jdu do toho a narazím na herce děcka a špatný zpěv, snad příště. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Och, tak to bola ako reklama na klišé! A pritom to prostredie letného tábora malo vcelku fajn perspektívu na to, aby mal film nejakú lepšiu zápletku. Ale bola to úplne klasická romantická schéma, bez prekvapení, a plná rôznych ťažkopádnych klišé. Väčšina pesničiek bolo slabučkých, no niektoré sa ešte ako tak dali. Nuž, škoda toho, myslím si, že tento námet mal určite na viac ako na túto povrchnú romancu. Tým najlepším z celého filmu bola napokon Kat Conner Sterling (postava Presley), ktorej to v tých okuliaroch celkom seklo. 1* ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Ale no tak lidi neblázněte jako na rovinu není to nějak extra pecka , ale v porovnání se zrůdnostma jako Camp Rock 1 a 2 seriálem Táborníci v Kikihovna (pardon Kikwaka) je to kvalitní. Ústřední dvojice má dobrou chemii a dobře spolu pasují druhá dvojice taky vypadá slibně akorát, že oba se celý filmu na nic nezmůžou tak, že to vyjde do prázdna. Písně nic moc ve stylu High School Musicalu ( 2 až 3 kvalitní ). Ten kluk, který s nima soupeřil vypadá pododně jak ten v Prci Prci Prcičky 4 Na táboře co soupeřil se Stiflerovým bratrem dokonce i námět je totožný ta holka co ji nabaloval ten černoch zase jak sestra Larry Jean z série Všem Klukům . Určitě je to lepší než The Prom (ne, že by to byl těžký konkurent na porovnání) a nemusí tam hrát áčkoví herci ani se tam rvat homosexualita rasismus a takové věci. 60 procent klidně bych bral i dvojku ()

Klara 

všechny recenze uživatele

Ta jedna hvězdička za povedený pěvecký výkon hlavního představitele, který se moc dobře poslouchal a za pár povedených písní (které mi ale stejně tolik neutkvěly v hlavě). Jinak naprostý mix všeho, co už bylo vytvořeno (a lépe). Škoda! ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Mám rád muzikály a hrdo sa k nim hlásim. „Letný kemp“ však Bohužiaľ nepatrí tie muzikály, ktoré sú vydarené. Nemám problém s modernými prvkami, prípadne takými pokusmi, ktorý „moderný“ príbeh (možno) vyžaduje. Tým však áno, keď chcú zamiešať jablká s hruškami. Príbeh filmu je klasický, bez žiadnych prekvapení a s absolútne predpokladateľným výstupom. Ešte k tomu je to miestami až príliš ploché. Muzikál, ktorý pravdepodobne osloví menej náročných mladších divákov – Netflix sa opäť nevyznamenal. Keď na omnoho kompaktnejší a výkonovo vyrovnanejší The Prom (viem, príbeh je úplne iný) som dal len dve hviezdičky, tak v prípade „Letného kempu“ musím ísť nižšie. Osobné hodnotenie: 57% (*) ()

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Nic nového pod sluncem. Několikrát již omletý příběh o průšviháři a slušné slečince s lehce předvídatelným koncem. Některé písničky se mi líbily, takže tomuto dílu dám max 2*. ()

wege odpad!

všechny recenze uživatele

Jako ty voe, ještě že mám zásady. Jedna z nich je, když si něco pustíš, tak to musíš dokoukat do konce. Nikdy jsem nebyl v pokušení to porušit jako teď, a to ještě před půlkou filmu. Nakonec jsem to protrpěl až do konce a musím říct, že na tom nejde najít ani jediné pozitivum. Je to prostoduché, nereálné, vlastně totálně stupidní. Opětovně se divím, jak Netflix dokáže točit něco takového a pak svojí ostatní např. skvělou seriálovou produkci. Příště až ukončím více jak měsíční půst bez filmů jen se seriály, budu volit určitě lépe. ()

riza-do 

všechny recenze uživatele

Každá generace asi potřebuje takovýto film. My měli Muzikál ze střední, dnešní děcka mají Muzikál z tábora. Nic nového, překvapivého ani jedinečného se nekoná — vše co už bylo dávno vytvořené. Buďto jsem z toho už prostě vyrostl (nejspíš, rozhodně), nebo to dřív uměli přecejen o něco lépe. ()

Dejvecd 

všechny recenze uživatele

Au. Moje uši ma fakt boleli. Tak strašne falošný a škaredý spev som vo filme už dlho nevidel. Od muzikálu človek čaká fakt prepracované pesničky a nie toto, nie tento mix falošne naspievaných pesničiek pri, ktorých si chcete najradšej zakryť uši, fuj. Ani keby som si odmyslel hudbu nenájdem veľa pozitív. Skrátka, keď som film dopozeral, tak som sa musel zamyslieť a dospel som k tomuto záveru - Čo som to vlastne pozeral? A toto je ten najhorší výsledok, ktorý na mne a ostatných divákoch môže zachovať film. Celé to bolo jedno veľké teen klišé, ktoré sa dá tak ľahko zameniť s hocijakým priemerným až podpriemerným filmom. Ono by ma to možno aj bavilo, keby to tvorcovia skrátili o polovičku, pretože 1,5 hodinový film v ktorom sa prakticky nestane nič, nie je to čo človek chce pozerať. Hercov som moc nepoznal, vyzerajú ako sympaťáci, ale takýto film ukočírovať nezvládli. Tento film je zatiaľ totálny prepadák tohto roku a body naviac dávam len za pekný vizuál a sympatické postavy.  3/10 ()

l.enik.c 

všechny recenze uživatele

High School Musical na táboře. Příběh o klukovi, který se napravil a nějakou tu víru v sobě možná nalezl. A je nápadně podobný Zacu Efronovi. Celý ten náboženský podtext... no jednu nespornou výhodu to má a to, že je to snad první film na Netflixu za poslední dobu, na který jsem narazila, ve kterém není žádný homo, trans, pans a bůhvícoještědalšího a dokonce se tu nacházejí snad jen dva černoši. Takže vlastně pecka. Písničky byly celkem chytlavé, nevraživost mezi jenotlivými týmy zdravě soupeřivá, herci sympatičtí. Příliš nenadchne ani neurazí, takový průměr na sobotní odpoledne. ()

Prubner 

všechny recenze uživatele

Hlavní dvojice je sympatická, parodie na Pan a paní Smithovi taky potěší, ale to je z kladů asi všechno. Předvídatelný příběh bych skousl, kdyby ty písničky za něco stály. Jenže nestojí a ani jednu z nich nemám potřebu slyšet podruhé, což je u muzikálu docela problém. A ta protivná křesťanská agitace tomu taky nedodá. ()

Kenji 

všechny recenze uživatele

Pozor! Kresťania everywhere! Že vraj pohodový muzikál a letný tábor. Ale houby. Je to kresťanský tábor a pod muzikálom si nepredstavujem, že každých 30 sekúnd bude nejaká skladba o tom, ako milujeme/hľadáme/Ježiša/Boha/Miesto na svete. Scenár o čom to je bol na polovici A4 zvyšok sú pesničky. Herci dáka déčková liga. Keď pozerám telku, tak chcem vidieť pekných ľudí, nie? A jedna hviezda za pekný západ slnka aj keď to mal byť východ. ()

Heywood 

všechny recenze uživatele

Natočit dobrý muzikál, pokud je nastavena laťka od Zpívání v dešti, West side story po Hello Dolly a třeba Pomádu (a výčet by mohl pokračovat), není jednoduché. I čeští Starci na chmelu dodnes nejsou překonáni. Takže někdo použil křesťanský tábor, písničky (nikoliv rapp, nikoliv hip hop apod.) a v době dost všelijakých fanatiků z BLM či LGBT nabídl jiný typ kultury. To chtělo odvahu. Navíc hlavní protagonisté jednoznačně uspěli. Že je příběh předvídatelný? Ale to je v muzikálech skoro vždy. Že písničky nejsou hitparádová terna? Ale o to se asi nikdo až tak nesnažil, ostatně „hitparáda MTV je oproti letům 1960-2000 hodně ubohá a to nehovoříme o praktickém vymizení tzv. „super-kapel“ jako byli Queen, Pink Floyd, Genesis, King Crimson, ELP a opět by se tu dalo vypisovat. Film je solidním řemeslem a o některých hercích doufám ještě uslyšíme, když hlavní hvězda, Bailee Madison, už hodně let hvězdou je. (Ve Zkus mě rozesmát je naprosto originální). Vybraná lokace byla půvabná, střih měl spád, taneční čísla byla ke koukání, a že to mělo nádech ke klišé je u muzikálů také spíše obvyklé, než opačně. Normálně bych dal 3 hvězdy, ale když vidím ty až podivné „odpady“ tak jednu natruc přidám. ()

Reklama

Reklama