Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Linda by chcela, aby ju niekto miloval. Carl miluje svoju ženu Lee. Lee robí všetko preto, aby ju miloval Calvin. Calvin hrá Nicholasa, ktorý zistí, že miluje Catherine. Catherine, ktorá je v skutočnosti Francescou, nachádza pravú lásku a Gus miluje sám seba. (oficiální text distributora)

Recenze (42)

POMO 

všechny recenze uživatele

Full Frontal síce nie je natoľko experimentálny a chladný ako úlety Mika Figgisa (napr. Hotel) a je trefnejší a zábavnejší, ale i tak ide stále iba o malý, nevýrazný a zbytočný úlet, nehodný vstupného do kina. ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Soderbergh má u mě tímhle filmem velký plus. Po sérii úspěšných a jistě i vyčerpávajích kousků si dal oraz a udělal na nás dlouhej nos. A myslim, že si byl dobře vědom, že to "gesto" bude něco stát, tomu řikám frajeřina s velkym F. Kromě toho mě ta zmatečnost - formální i obsahová - opravdu pobavila. ()

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Soderbergh natočil experimentalní film s nápaditostí sobě vlastní. Rozhodně nejde o dílo, které by bylo pro každého diváka, tak jak to do značné míry je u jeho předchozích filmů. Soderbergh svým novým snímkem dokázal, že i experiment lze natočit tak, aby šlo o "koukatelnou" a do jisté míry zábavnou záležitost. ()

Rimsy 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, mě se tendle Soderberghův mišmaš líbil. Kdo se trochu snaží, tak se v těch liniích časem v pohodě zorientuje a užije si parádní filmovou fikci. Známí herci tomu dodávají šťávu a dohromady to v mých očích prostě funguje. Něco mezi 4 a 5*, ale nakonec asi těch 5, přestože to ve mně asi nezanechá kdovíjaké stopy, ale nemám tomu vpodstatě co vytknout. Jo a nenechte se zmást nízkým hodnocením - dle mého je způsobeno spoustou lidí, která se na tenhle film dívala jen protože ho natočil Soderbergh, ale nejsou zvyklí na nezávislou kinematografii. A to pak končí špatně:). ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Já se u téhle lehké parodie na intelektuálské nezávislé filmy docela dobře bavil. Je to úplně o ničem, ale Soderbergh to tak asi chtěl (alespoň doufám). ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Taškářský úšklebek Mistra Hollywooda (to je ten, co NA TO MÁ!), exhibicionistická hříčka, nosná nejspíš pro ty co >pochopili< , o čem že je to vlastně ten Hollywood. Chápu, že ti co si jen sní o továrně na sny se nutně notně nudili... . . . Mudrlantům, co se zase jednou nestíhali ztotožnit s postavami [;o] a unikl jim děj /°-/ pak igitátor přeje čerstvý vítr a vláhu na profouknutí a průplach mezimozku, případně doporučuje si pustit novýho nyvýho Vejdělka, tam najdou to správný nyvó... %-] . . . A jinak - nehledejte lidičky furt ve všem hloubku, postavte se k tomu čelem a hoďte si třeba balónem. Nebo si pusťte nějakej pěknej film... ;o))) - - - P.S. Sakryš Maťťo, ten váš žurnál ale už taky nejni co bejval, pod pseudopublicistickým pozlátkem se skrývá jenom snůška rádoby intelektuálních blábolů zhola o ničem... ;o[] - - - P.P.S. Předpokládám, že ty odpady a jiné nářky jsou tu hlavně od jedinců, co na to čučeli někdy po půlnoci na nějaké tušašské trdlovizi, s železňákoffským ořezem obrazu a debilně uklohněným čudláckým dabingem. Tak to vás pak děcka o trošku víc chápu, taky bejvám na nervy z těch ořezů ořezu a kdákáním kdejakejch nějakejch pražskejch zvizd třetí kategorie ve zvuku bez ruchů a zvuku... °-/ - - - - - (Poprvé viděno a značně svižně odnuděno /zrovna jsem si znova zívl/ 18.9.2011 /na dvd s původním zněním a titulky/, hodnocení 713., komentář zde jako sedmatřicátý - 18.9.2011) ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Ano, Steven Soderbergh je úspěšný a talentovaný režisér, ve filmu účinkují známí a talentovaní herci, rozpočet byl adekvátní, producent nažhavený, zkrátka a dobře existovaly všechny předpoklady pro dobrý a úspěšný snímek. Tenhle film má jedinou chybičku - vůbec nefunguje. Ať už je to nedotaženým scénářem nebo režijním vedením a nejspíš obojím dohromady, ale výsledek je pro mě víc než rozpačitý. Ušlechtilá nuda ve zmateném ději. Celkový dojem: 30 %. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Je to 101 minút úplne o ničom a nakrútené blbou ručnou kamerou. Jediné plus tohoto nič nehovoriaceho a nezaujímavého filmu je to, že nie je nudný. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Soderbergh si robí srandu zo zavedených filmových postupov. Viac si ale robí srandu z diváka, pretože ten dlho nevie, že si z neho robí režisér srandu. Film určený na pondelkový večer na čt2 na záver amerického nezávislého leta. Toto pozerať v multiplexe by bolo ťažké psycho. Jedna kamarátka mi hovorila, že bola na tom v kine a približne polovica divákov v priebehu filmu odišla. Myslím, že nakoniec aj ona. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Je tu pár drobností, kterých jsem se dokázal chytit (např. Catherine Keener nejspíš nedokáže hrát nezajímavě), ale celkově to byla nuda, nuda a zase nuda (30%). ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Mne sa to páčilo. A dosť. Možno je to len taká prekombinovaná priehršť režisérskych a scenáristických nápadov, ale má to v sebe niečo klubové, artové, niečo iné... Dostatočne divný film, aby sa mi páčil.... ()

Skip 

všechny recenze uživatele

Tenhle podivný slepenec mě tedy vůbec nezaujal. Kecy, kecy, kecy. Jestli si chtěl Soderbergh zaexperimentovat, měl si koupit malého chemika, možná by mu to utrhlo obočí a kočku by už nikdy neviděl, ale aspoň by nevypustil do světa takovou slátaninu. ()

DonPedro 

všechny recenze uživatele

Milý deníčku. Dneska jsem narazil na pěkně zákeřný kousek. Po prvním nástřelu jsem měl nutkavý pocit, že mi muselo něco zásadního uniknout. Tak jsem si dal repete, doplnil pár dílků skládačky a hořce zaplakal. Strávil jsem tři hodiny s filmem, který na mě coby diváka zvysoka kašle – těch šest nebo sedm vtipů na pozadí je hodně slabá náplast. Dobře mi tak, zítra si pustím Armageddon. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Toto Soderberghovi velmi nevyslo, lebo sa prilis zmykaju ludske emocie, dej sa vytratil a odznie spusta vatovo planych plkov o medziuludskych vztahoch . 40 % ()

Aelita 

všechny recenze uživatele

"Takže jste v pornu. Proč jste v pornu? Ze dvou důvodů. Buď potřebujete peníze, nebo jste exhibicionista." Tento výrok platí na veškerý Hollywood a potažmo na všechny herce. ___ I po třech zhlédnutích si nedokáži vybavit ani děj, ani příběh tohoto filmu, ani obsah planých rozhovorů stejně tak, jak si nedovedu vybavit obyčejný den svého života. Pořád je to ale lepší snímek než všichni Dannyho parťáci dohromady. ()

Reklama

Reklama