Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Linda by chcela, aby ju niekto miloval. Carl miluje svoju ženu Lee. Lee robí všetko preto, aby ju miloval Calvin. Calvin hrá Nicholasa, ktorý zistí, že miluje Catherine. Catherine, ktorá je v skutočnosti Francescou, nachádza pravú lásku a Gus miluje sám seba. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (42)

Aelita 

všechny recenze uživatele

"Takže jste v pornu. Proč jste v pornu? Ze dvou důvodů. Buď potřebujete peníze, nebo jste exhibicionista." Tento výrok platí na veškerý Hollywood a potažmo na všechny herce. ___ I po třech zhlédnutích si nedokáži vybavit ani děj, ani příběh tohoto filmu, ani obsah planých rozhovorů stejně tak, jak si nedovedu vybavit obyčejný den svého života. Pořád je to ale lepší snímek než všichni Dannyho parťáci dohromady. ()

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Soderbergh natočil experimentalní film s nápaditostí sobě vlastní. Rozhodně nejde o dílo, které by bylo pro každého diváka, tak jak to do značné míry je u jeho předchozích filmů. Soderbergh svým novým snímkem dokázal, že i experiment lze natočit tak, aby šlo o "koukatelnou" a do jisté míry zábavnou záležitost. ()

Reklama

Radiq odpad!

všechny recenze uživatele

Sračka, sračka, a né Hollywood, Hollywood, tak to měli spíš u nás distribuovat. Možná jen Stupidita, stupidita. Ale rozhodně to byla jedna z největších nud, co mě kdy měla tu čest nudit. Jedna herečka tam byla skoro stejně hnusná jak Julia Roberts, než jsem zjistil, že to byla opravdu Julia Roberts. A jinak je to ideální příklad toho, jak natočit totálně nudnej film o ničem. Nejen formou, ale i obsahem. K té ruční kameře: nikdy by mě nenapadlo, že to tak dokáže rozkurvit film - úplně neuvěřitelně mě sralo, jak tam místo kameramana měli neschopné děcko s mobilem nebo s čím. Postavy byly tak trapné, že trapnější byly už jen ty dialogy, které vedly. Kecy kecy kecy, kecy o ničem. Jenom ten "Hitler" byl docela vtipnej. Vlastně jsem na to koukl jen kvůli tomu, že tam měli hrát David Duchovny a Brad Pitt, ale ti tam byli dohromady tak 5 minut. Ostatní herecké osazenstvo byli vesměs herci, které nemám rád. A vůbec nechápu, co to má za souvislost s filmem Sex, lži a video (taky od Soderbergha a taky strašná <|>vina). PS: opravdu jsem to neviděl s tím strašným dabingem, ale originál s titulky a přesto to stálo za hnědé toaletní prkýnko. ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Soderbergh má u mě tímhle filmem velký plus. Po sérii úspěšných a jistě i vyčerpávajích kousků si dal oraz a udělal na nás dlouhej nos. A myslim, že si byl dobře vědom, že to "gesto" bude něco stát, tomu řikám frajeřina s velkym F. Kromě toho mě ta zmatečnost - formální i obsahová - opravdu pobavila. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Taškářský úšklebek Mistra Hollywooda (to je ten, co NA TO MÁ!), exhibicionistická hříčka, nosná nejspíš pro ty co >pochopili< , o čem že je to vlastně ten Hollywood. Chápu, že ti co si jen sní o továrně na sny se nutně notně nudili... . . . Mudrlantům, co se zase jednou nestíhali ztotožnit s postavami [;o] a unikl jim děj /°-/ pak igitátor přeje čerstvý vítr a vláhu na profouknutí a průplach mezimozku, případně doporučuje si pustit novýho nyvýho Vejdělka, tam najdou to správný nyvó... %-] . . . A jinak - nehledejte lidičky furt ve všem hloubku, postavte se k tomu čelem a hoďte si třeba balónem. Nebo si pusťte nějakej pěknej film... ;o))) - - - P.S. Sakryš Maťťo, ten váš žurnál ale už taky nejni co bejval, pod pseudopublicistickým pozlátkem se skrývá jenom snůška rádoby intelektuálních blábolů zhola o ničem... ;o[] - - - P.P.S. Předpokládám, že ty odpady a jiné nářky jsou tu hlavně od jedinců, co na to čučeli někdy po půlnoci na nějaké tušašské trdlovizi, s železňákoffským ořezem obrazu a debilně uklohněným čudláckým dabingem. Tak to vás pak děcka o trošku víc chápu, taky bejvám na nervy z těch ořezů ořezu a kdákáním kdejakejch nějakejch pražskejch zvizd třetí kategorie ve zvuku bez ruchů a zvuku... °-/ - - - - - (Poprvé viděno a značně svižně odnuděno /zrovna jsem si znova zívl/ 18.9.2011 /na dvd s původním zněním a titulky/, hodnocení 713., komentář zde jako sedmatřicátý - 18.9.2011) ()

Galerie (20)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení trvalo 18 dní. Většinu času využíval Steven Soderbergh ruční kameru. (Taninaca)
  • Podle Davida Duchovnyho měl mít ve scéně, kdy ho masíruje, Mary McCormack skutečnou erekci. Nějak mu to ovšem "nešlo", a tak musel být použitý umělý penis. (Taninaca)

Reklama

Reklama