Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nový student Javier se seznámí se Sofiou, které nechybí pozorovací talent. Vyjde najevo tajemství další studentky a celá škola je z toho jak u vytržení. (Netflix)

Recenze (4)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V 13 sekunde je môj obľubený povinný záber na tenisky Vans, spomenie sa šikana, zmena pohlavia a homosexuál a tým pádom tu máme seriál pre teenagerov made in Netflix ako vyšitý. Nič nové pod slnkom, zábery na správy v snahe upútať mladú generáciu a samozrejme mladú emancipovanú slečnu. Kde sú tie zlaté časy keď teenagerov bavili slashery... ()

kery- 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Plovoucí smajlíci, pestrobarevný vizuál, teenage romance krasavce a zvířete..Zatím to působí tak, že je to asi cílené spíše pro mladší generaci. Nicméně hlavní postavy jsou mi docela sympatické (mám rád divnolidi). I když na mě celý ten příběh působí tak trochu jako sci-fi, tak tomu šanci dám. Uvidíme, co další díly.. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Krásná počáteční prezentace dnešního světa středoškoláků. Kde jsou ty časy ´Beverly Hills 90210´, kdy se studenti dokázali bavit bez potřeby mít neustále v ruce přilepený chytrý telefon. Chování středoškoláků se však od té doby nijak nezměnilo, takže například šikana slabších vrstevníků i nadále probíhá. Moderní technika a její vymoženosti si však doslova říkají o zneužití a netrvá dlouho a skutečně k tomu dojde. Vyzradí se tajemství, a není opomenuta ani problematika LGBT. V dnešní době nepřekvapující. Propaganda čehokoliv se prostě musí nacpat do všeho. Moralizační tvůrčí aspekt cílený na mladou generaci tudíž zahájen. ()

peeteno78 

všechny recenze uživatele

Další velice příjemné překvapení na Netflixu. Ačkoliv jsem od začátku tipoval správného záporáka, i tak jsem se nenudil. Ba naopak jsem se příjemně bavil. ()

Reklama

Reklama