Reklama

Reklama

Dannyho parťáci

  • USA Ocean's Eleven (více)
Trailer

Obsahy(1)

Sotva je okouzlující zloděj Danny Ocean podmínečně propuštěn z vězení v New Jersey, pustí se do přípravy další velké akce. Hodlá vyloupit trezor kasina Mirage, který je považován za nedobytný. Dodávají se sem peníze z dalších dvou kasin patřících Terrymu Benedictovi. Společně s falešným karetním hráčem Rustym přesvědčí boháče Reubena, aby jejich akci finančně zabezpečil, a začne dávat dohromady tým složený z druhořadých kriminálníků různých specializací. Vybudují dokonalou repliku podzemních prostor kasina, kde trénují jednotlivé kroky loupeže. Rusty zjistí, že milenkou majitele je umělecká kurátorka Tess, bývalá Dannyho manželka. Přes všechny obtíže se plán rozjíždí. Saul se vydává za bohatého obchodníka a přesvědčí Benedicta, aby mu v trezoru krátkodobě uložil důležitou zásilku. Netuší, že v kufříku je zařízení, které lupičům pomůže proniknout do trezoru. Bratři Malloyovi pomohou dopravit do trezoru důmyslně ukrytého Jena. Linus do střežené zóny vstoupí jako kontrolor asociace heren a společně s Frankem ukradne bezpečnostní kódy. Odvážnou fintou pronikne do trezoru i Danny. Jeho parťáci otevřou sejf. Vše jde hladce. Pak zazvoní Benedictův mobil a Rusty majiteli kasina oznámí, že ho právě okrádají, že trezor je plný výbušnin a pokud nenechá lupiče odejít s osmdesáti miliony, přijde o všechno. Benedict však nehodlá o své peníze přijít. A to je chvíle, kdy udělá chybu, na kterou Danny čekal. (TV Nova)

(více)

Recenze (721)

golfista 

všechny recenze uživatele

Steven Soderbergh umí a touhle profesionálně naprosto dokonale zvládnutou krimi-komedií to jenom potvrdil. Chtěl nás pobavit na vysoké úrovni a to se mu povedlo. Ostatně nečekal jsem nic jiného :-) ()

Cival 

všechny recenze uživatele

Oddychová záležitost, která dokazuje že Soderbergh nemůže zklamat, George Clooney je sympaťák a Julia Roberts jako úlitba davům, dobrá leda tak na ozdobu - i když někdy ani to ne. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Naprostá chuťovka mezi komediemi, evidentně hraná z radosti a pro radost z hraní. Všechno v Dannyho Parťácích je totálně k sežrání, stylizací postav i prostředím, hudbou, no zkrátka komplet, pochopitelně v čele s Julií Roberts;) Jako byste sledovali kouzlo kasin ameriky šedesátých a sedmdesátých let, ale navlečené do současného kabátu. Prostě i po všech těch reprízách epes rádes 80%. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Příjemné, nenáročné (současně docela chytře promakané) a zábavné pokoukání. Nebudu ale lhát, že jsem od filmu, v němž vedle sebe hrají George Clooney, Brad Pitt, Matt Damon a Julia Roberts, čekal mnohem víc. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je ideální sledovat hned po zprávách, aby jsme si mohli porovnat zlodějny našich politiků s Krejčířem, Koženým a Pitrem v čele, tedy českých parťáků s těmi Dannyho parťáky. Samozřejmě jednoznačně vítězí ty Dannyho. Jsou totiž zábávný, okrádají rovnoceného soupeře a dělají to s velkou elegancí. Navíc košile, který v tomto filmu na sebe házel Brad Pitt jsou neskutečně sexy . Vždycky, když už mám zkaženou náladu z těch českých parťáků o kolik státních peněz zase ulevili naší zemi, jdu si pustit Dannyho parťáky a nálada se velmi rychle vrátí. ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Dlouho mi nebylo tak dobře u srdce. Komedie z prostředí lupičů v tom nejelegantnějším podání. Traffic byl sice úžasný, ale tady je na Soderberghovi vidět, že si chtěl režijně odpočinout. Film nejede ani ve zběsilém ani v pomalém tempu. Jede v pohodovém, které vyhovuje jak jemu, tak i divákovi. Žádné zbytečné scény, které by film prodlužovali. Taky žádná zbytečná akce, efektní kamerové průlety, výbuchy (vlastně párkrát to bouchne, ale žádná megalomanie) a nedej bože automobilové honičky. Dávám za pravdu těm, kteří tvrdí, že není důležité jestli nakonec kasino vykradeno bude nebo ne. Jde o to, jak to bude provedeno. Fikaně! Tohle je to jediné co mě napadá. Sice možná až moc a filmově, ale tady nejde o umění, ale o zábavu. Klobouk dolů pane režisére. Ansábl hereckých hvězd nepředvádí oscarové herectví, to je pravda, ale je vidět že se všichni dobře baví, stejně jako režisér. Dokonce i Andy Garcia, kterého jsem tak trošku litoval, protože jej mám zafixovaného jako kladného hrdinu. Juliu Roberts jsem vzal jako sympatický doplněk ke skvělému filmu. Jak jsem řekl, tak dobře u srdce mi nebylo. Dvě hodiny v parádní herecké společnosti, při jednom parádním úkolu. ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Hezky chytře vykonstruovaná zápletka ohledně jedné megaloupeže dělá z tohoto jinak "normálního" filmu velmi dobrou "krimošku", která kromě toho zaujme i plejádou hereckých hvězd v čele s Clooneym, Pittem, Damonem a Robertsovou. Musím se přiznat, že má očekávání byla vysoce překonána. Steven Soderbergh drží vysokou třídu. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Hviezdne zoskupenia ako zo snov a ich zlodejská jazda plná nápaditosti. George Clooney svojím šarmom exceluje doplňovaní ostatným osadenstvom. ║Rozpočet $85miliónovTržby USA $183,417,150Tržby Celosvetovo $450,717,150 ()

Marigold 

všechny recenze uživatele

Příjemná podívaná, která rozhodně neaspiruje na revoluční posun v žánru "zlodějských" filmů, ale všechna typická klišé i tradiční vypravěčský rámec naplňuje s lehkostí a jistou elegancí, které výrazně napomáhá ironický podtext celého filmu. Pokud mi něco vadilo, pak zdlouhavý úvod, ve kterém tradiční "verbovací" humor příliš nefunguje (o kolik vtipnější jsou v tomto ohledu Lupiči paní domácí!) a propastný rozdíl mezi výraznými výkony hvězd a nevýraznými postavami méně známých členů jedenáctky. Soderberghovi se podařilo natočit 116 minut svižné, příjemné a oddychové zábavy, která sice dech nevyrazí, ale zaručeně nezkazí večer. ()

gouryella 

všechny recenze uživatele

Po vybornem Traffic me Soderbergh timto filmem trochu zklamal . Pouze nadprumerna popcornova zabava se spoustou hvezd. I tento film mel na vic. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Ted Griffin .. Herecky velmi nabušený film o partičce profesionálních zlodějíčků. Tempo je opravdu pohodové, herci i režisér si to užívají.. možná až moc! Tento tip filmů sice patří k mým oblíbeným, ale tentokrát jsem nadšený nebyl. Obvyklý námět totiž zastiňují známe hvězdy, ze kterých ale zrovna dvakrát navětvi nejsem. A je to spíš ke škodě. Po Traffic jsem byl totiž natěšený na další extra prácičku od Soderbergha, jenže tohle mě prostě nevzalo... ()

Anthony 

všechny recenze uživatele

Pro tento snímek mi přijde nejvýstižnější označení "pohodový film". Tentokrát se nic závažného neřeší, ani drogy ani nebezpečné odpady, jediný smysl filmu je pobavit. To ovšem film nijak neshazuje - i dělat zábavu se musí umět. A Soderberghovi se tento záměr daří. Plno s chutí hrajících hvězd jsou dalším velkým plusem. A závěrečná pointa (tj. jak vyloupit banku a nebýt chycen) se moc líbila. Nejvíce jsem se ale nasmál při scénách ilustrujících dřívější neúspěšná vyloupení kasina. ()

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Za tu přechcávku mám chuť přidat i 4.*. Jinak je to ale standardní popcornová podívaná - doma s vypnutým mozkem a něčím dobrým k jídlu a pití po ruce, proč ne... ()

Fr 

všechny recenze uživatele

může být něco zábavnějšího, než v přímém přenosu sledovat , jak se partička mistrů ,,svého" řemesla dostává přes bezpečnostní dveře dolů výtahem co nejede, přes ozbrojený stráže do trezoru, který nejde otevřít, tak aby je neviděli kamery jenom proto, aby si odnesli 150 milionů dolarů? asi ne. tak fajn. ten den má pan benedict spoustu práce. vlastně nestíhá! proč? právě jemu ty prachy patří! v super obsazení mě zaujali hlavně A.Garcia a B. Pitt. těm to sekne! fakt! ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack David Holmes: 1. A Song For Young Lovers - Percy Faith [1:01] ,2. Boobytrapping [2:32] ,3. The Projects - Handsome Boy Modeling School [4:12] ,4. The Plans [1:24] ,5. Papa Loves Mombo - Perry Como [2:37] ,6. Ruben's Inn [3:05] ,7. Lyman Zerga [1:52] ,8. Caravan - The Arthur Lyman Group [2:24] ,9. Gritty Shaker [3:26] ,10. Planting the Seed [2:12] ,11. Pickpockets [1:31] ,12. A Little Less Conversation - Elvis Presley [1:42] ,13. Dream, Dream, Dream - Percy Faith [0:12] ,14. Stealing the Pinch [1:03] ,15. Blues in the Night - Quincy Jones [3:56] ,16. Tess [3:21] ,17. Hookers [1:06] ,18. $160 Million Chinese Man [4:10] ,19. 69 Police [4:23] ,20. Clair de Lune - Claude DeBussy [5:00] ,21. A Song For Young Lovers - Percy Faith [0:45], ()

Související novinky

Soderbergh jde od parťáků ke špiónům

Soderbergh jde od parťáků ke špiónům

21.01.2024

Není to tak dávno, co jsme tu psali novinky ohledně světa Dannyho parťáků. George Clooney (Gravitace) se totiž nechal slyšet, že existuje hotový scénář, který by byl přímým pokračováním posledního… (více)

Zemřel herec Henry Silva

Zemřel herec Henry Silva

17.09.2022

V požehnaném věku devadesáti pěti let zemřel americký herec Henry Silva, jenž díky své nezapomenutelné tváři a zejména svým ostře řezaným obličejovým rysům byl fanouškům znám hlavně prostřednictvím… (více)

Gosling a Robbie opět spojí síly

Gosling a Robbie opět spojí síly

20.08.2022

Hvězdy chystané Barbie Margot Robbie (Vlk z Wall Street) a Ryan Gosling (Blade Runner 2049) se znovu shledají. A to vlastně už velmi brzy, Gosling se totiž podle všeho čerstvě upsal chystanému… (více)

Reklama

Reklama