Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtyřicetiletý Jack Foley by už možná měl myslet na to, aby se usadil. Ale nechce se mu do toho a raději se dál věnuje svému koníčku - vylupování bank. Zvládá to v pohodě a s přehledem, až na jeden drobný problém: Často ho při tom chytnou. Jako recidivistu čeká Jacka několik desetiletí za mřížemi. Jackovi se tam ale nechce. Místo toho chce provést ještě jednu poslední velkou akci a pak spokojeně žít z "vydělaných" peněz. Problém nastane, když se při útěku z vězení setká s pohlednou federální agentkou Karen. Chvíli se dohadují, kdo koho vlastně unesl/zatkl a nakonec se za kuriózních okolností rozejdou. Ovšem Karen našla v sympatickém zločinci zalíbení, zdá se jí o něm a něco ji k němu prostě neodolatelně táhne. Musí ho znovu vidět. Přinejmenším vidět... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (186)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Zábavný film, kde George Clooney hraje tu roli, která mu sedne ze všech absolutně nejlíp a dalo by se říci, že nic nového by se od něj nedalo čekat a komedií na podobné téma se s ním natočilo hafo, ale právě tahle krimi-komedie je něčím, co se jen tak nezapomíná, alespoň na mé straně to zaručeně funguje. Slušní herci, kteří jsou všeobecně dost známí, zajímavý námět, který se ponejprvá zdá být okoukaným, ale nakonec překvapí svým průběhem a parádní nevtíravá hudba, která už dost tak podtrhuje příjemnou nekousavou atmosféru krádeží bank, bank a jenom dalších bank. Co také jiného krást, co může být jednoduší, pane Clooney? Možná už jen to kasíno, ale to opět patří do jiného příběhu, žé? --- Mladá paní, počkejte já vám s tím pomůžu. Tohle je práce pro pořádnýho chlapa - ...ale peníze nečekejte. Byl to Váš nápad. - V pořádku madam. Mně stačí to auto. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack David Holmes: 1. It's Your Thing ,2. I Think You Flooded It ,3. Watermelon Man ,4. Jailbreak ,5. Ain't That A Kick In The Head ,6. The Trunk Scene ,7. Foley Part 2 ,8. Rip Rip ,9. Spanish Grease ,10. Fight The Power ,11. Tub Scene ,12. One Note Samba ,13. The Drive To Ripley's ,14. Bitch Out ,15. No More Time Outs, ()

Reklama

viperblade 

všechny recenze uživatele

Vezměte šarm Clooneyho, sexappeal Lopez, pár skvělých scén (rybičky) a dostanete tento film. Ten, jemuž by neškodila kratší stopáž o nějakých 20 minut, nebo o něco svižnější tempo. Ale na druhou stranu nijak zvlášť jsem se nenudil, občas se i dost zasmál (sebevražda - až uvidíte, tak pochopíte) a scéna, kdy si v baru povídají Clooney a Lopez, byla skvěle udělaná. Vlastně mezi nimi to skvěle jiskří a jejich postupný vývoj ve vztahu je celkem uvěřitelný. Nevím proč, ale i když tomu dávám "jen" 3 hvězdy, tak jsem pevně přesvědčen, že si tento film zopakuju. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Soderbergha mám rád už tak z principu takže mě nepřekvapilo, že je tenhle film takovej jakej je. Ving Rhames je cool, George Clooney má tu klasickou šarmantní roli a Jennifer je k sežrání (jako vždy a všude). Naproti tomu mě neuvěřitelně sral Steve Zahn fakt mi vadil i on i ta postava. Dále překvapí Don Cheadle v netradiční roli zlýho drsnýho negra a jako bonus cameo Samuela L. Jacksona. Když se to shrne tak např. Dannyho Parťáci jsou lepší, ale Zakázané ovoce stojí za hřích. ()

bouncer 

všechny recenze uživatele

Slušný snímek, který si na nic nehraje, navozuje pohodovou atmosféru a z průměru ho vytahuje především charismatický George Clooney. Jediná škoda je, že všichni víme, že Soderbergh umí ještě víc. Přesto bez předsudků tento snímek patří k tomu lepšímu, co v žánru komedie/krimi uvidíme. Proč nestrávit 2 hodiny oddechem při tomto příjemném filmu? ()

Galerie (52)

Zajímavosti (10)

  • V Brazílii vyšel film pod názvem "Irresistible Passion". (Pumiiix)
  • Scény z Nápravného zařížení Glades byly natočeny ve vězení Angola v Louisianě. 500 zdejších věznů posloužilo jako komparz. (Karlos80)

Reklama

Reklama