Reklama

Reklama

Otec Jeff (Joel McHale) přijede s dcerou Becky (Lulu Wilson) a přítelkyní (Amanda Brugel) na víkend k jezeru. Jenomže výlet se změní v boj o život, když k nim domů vtrhnou vězni na útěku, vedeni nemilosrdným Dominickem (Kevin James). (Dalfor)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (96)

Ten Druhy 

všechny recenze uživatele

Čistý priemer, predvídateľné, iracionálne, násilné a tým nemyslím len krv, ale aj, že je to pritiahnuté za vlasy. Meter a pol vysoká dievčina (13) tu stojí proti niekoľkým 150 kg neonacistom. Kde asi vezme tú silu a ten dôvtip na víťazstvo, keďže je zrejmé, že film sa neskončí po štvrťhodine, to je tá správna otázka s nejasnou odpoveďou. Nakoniec bol z toho survival, ktorý vcelku ušiel. No hoci dievčatko všetky prekážky v hre o život prekonalo, filmu sa klišé prekonať nepodarilo. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Nedopátral jsem se, že by byl film natočený podle nějakého comicsu, ale všechno tomu nasvědčuje: Scénář psaný rukou někoho, kdo má v hlavě zdánlivě úplně nasráno a zároveň slušná porce explicitního násilí a roztomile sadistických okamžiků (řezání oka visícího na nervu, vražda pastelkami a pravítkem atd.). Holčina v hlavní roli je sice od pohledu protivná až běda, ale postupně jsem ji vzal na milost, i když druhá Hit Girl to opravdu není. Za další zmínku stojí ještě impozantní kříženec sasquatche a neanderthálce z hloupě zkarikované partičky členů Aryan Brotherhood. // Po druhé projekci spokojeně přihazuju čtvrtou, asi jsem se tenkrát nějak špatně vyspal, nadprůměrně vydařená relaxačka. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Tak ja to hodnotenie nakoniec dám vyššie, než si možno film zaslúži. Ono totiž film po prvom bode obratu naberie slušné obrátky a nezastaví sa až do konca. Či skôr ešte viac časom naberá na tempe a dočkáme sa stále viac a viac krvavejších a nápaditejších vychytávok. Čaká nás aj zopár rozpačitých momentov, tak ale pri malom projekte sa dá toho odpustiť viac. Som rád, že násilie nie je prvoplánové a určené primárne pre zábavu diváka, ale tvorcovia sledujú určitý myšlienkový ciel a ten nakoniec aj dosiahnu. Mohli ísť samozrejme aj ďalej, ale na druhú stranu, ak film získa nejaký ten kultový status, pokračovanie by určite nebolo od veci, či mohli by sme sa dočkať aj celého seriálu. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Zaujímavé, síce som nepochopil, ako sa z nedospelého dievčatka mohol tak rýchlo stať nebezpečný a brutálny zabiják, asi to mala už v sebe... neviem. No pozeralo sa na to výborne, žiadna nuda, len vraždičky. Tá kosačka v závere bola najlepšia. A Kevina Jamesa som skoro ani nespoznal. Hmmm.... čo dokáže jedna brada. Priemer. 60/100 ()

castor 

všechny recenze uživatele

„Neublížím ti,“ křičí jeden ze čtyř vězňů, kteří zabili dva hlídače a při transportu pláchli. „Já tě zabiju,“ řve o pár vteřin později. To na malou holku nepůsobí zrovna důvěryhodně. Obzvlášť když tahle banda už pár přešlapů udělala. Dospívající děvče má totiž strávit pár dní s otcem a nastávající macechou na chatě, v jejímž sklepě šéf bandy kdysi do plechovky ukryl vzácný klíč. A teď si pro něj přišel. Děvče, které před časem v citlivém věku přišlo o matku, nemá zrovna dobrou náladu. První půlhodinka vypadá na slušnou naháněnou, zbývající hodina už moc radosti nepřinese. Úvod je solidně střihově uchopený, trestanci vypadají drsně, chata v lesích dává tušit, že by mohlo jít o fajn béčko. Jenže likvidace nezvaných hostů je spíš úsměvná než napínavá, Kevin James s hákovým křížem na palici, jenž nás roky trápil svými podprůměrnými komediemi, chce dokázat, že zvládá vážnější role. Ale jo, jen má tu smůlu, že musí z úst vypouštět hrozné věty. A samotná titulní holčička a její nasupené mračení? Raději bez komentáře. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (3)

  • Toto je první záporná role Kevina Jamese, zatím v žádném filmu nikdy nehrál padoucha. (ČSFD)
  • Simon Pegg měl hrát roli záporáka, dokud od toho neodstoupil v květnu 2019 kvůli konfliktům s natáčecím rozvrhem. O měsíc později byl oznámen Kevin James jako jeho náhrada. Byla to jeho první role záporáka v celé jeho kariéře. (Dalfor)

Reklama

Reklama