Reklama

Reklama

Otec Jeff (Joel McHale) přijede s dcerou Becky (Lulu Wilson) a přítelkyní (Amanda Brugel) na víkend k jezeru. Jenomže výlet se změní v boj o život, když k nim domů vtrhnou vězni na útěku, vedeni nemilosrdným Dominickem (Kevin James). (Dalfor)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (100)

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Becky jsem dal šanci v podstatě jen kvůli obsazení Kevina Jamese do záporné role, ba co víc, do role psychopatického zabijáka, no a pravdou je, že mě ani trochu nepřesvědčil, a to mohl koukat jako bubák jak chtěl, já mu to ale prostě stejně nevěřil. Podobné je to pak ale i s představitelkou ústřední role, tedy Becky v podání Lulu Wilson, která je ovšem pro změnu zas neuvěřitelně nesympatická a ani ona mě svou přeměnou z otravné teenky na nekompromisní likvidátorku padouchů nezaujala a nebavila, nehledě na to, že chvílemi jsem měl pocit, že sleduji drsnější verzi Home Alone, jelikož ti čtyři uprchlí vězni se tu chovají fakt stejně retardovaně jako Harry a Marv ze zmiňované vánoční komedie, což k navození thrillerových pocitů také příliš nepomáhá. Zápletka se pak sice rozjede docela svižně, nicméně toho ve výsledku moc nenabízí, je to předvídatelné, chvílemi trapné, často i tuctové a hlavně to celé působí dost nezábavným dojmem. Atmosféru to pak nemá žádnou, napětí nefunguje, snaha o emoce se tu též úplně míjí s účinkem, a tak vlastně jediné, co mě napadá zmínit jako mírné pozitivum, jsou poměrně dost efektní a krvavé likvidace tří uprchlíků a nečekané odpravení toho čtvrtého. Za mě tak zkrátka není Becky film, který bych mohl z nějakého zásadnějšího důvodu doporučit, ba co víc, na mě to působilo spíš až jako taková rodinná, thrillerová, nefunkční taškařice, a to není zrovna charakteristika, která by mohla někoho přilákat. ()

oLí 

všechny recenze uživatele

Tak dejme tomu a přimhouříme oči, protože si ten film pustíme s tím, že zhruba víme, o čem bude. Jinak to teda nemá šanci obstát, vlastně když tady použijeme logiku, tak je to špatný, ale do toho s tím asi jako diváci jdeme - já si ale nevšiml jediného náznaku nadhledu nebo něčeho takového. Film má v určitých chvílích velmi velkej potenciál, napadalo mě třeba, že se hlavní hrdinka s hlavním hajzlem ( těžce špatně vybraný herec ) zkamarádí a budou zažívat i jiná dobrodružství třeba v pokračováních nebo tak.. ale tady cokoli Vás napadne, že je dobré ( kamarád obr ) je následně zadupáno do země. Ta krev a scény s okem či hlavou jako proč ?! Jinak Lulu Wilson je dobrá, sice jsem jí to moc nežral, ale je ok a čepička ji slušela. 5.5/10 ()

Reklama

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Po tom, co si Becky hned ze začátku stihne střihnout ta největší žánrová klišé (včetně četných flashbacků do smutné minulosti hlavní hrdinky), tak nějak čekáte, že to následné home invasion to snad vykoupí. Marně. Přichází jen šedý průměr obsahující snad všechny scény a motivy, co jste už viděli v nespočtu jiných thrillerů, zde jsou ovšem navíc prakticky neopodstatněné, protože jednak nástřel motivace záporáků je zcela náhodný a nevyužitý, ale hlavně odhalení (řekněme spíše neodhalení) jejich konkrétního cíle je vyloženě k naštvání. Stejně jako sledovat Lulu Wilson, jak se na sílu snaží zahrát drsný výraz a maniakální zuřivost. Potenciál Kevina Jamese v pro něj netradiční roli prakticky taky nevyužit. Slabota. ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Hlavnej 13 ročnej hrdinke, ktorá prišla v detstve o matku, násilne pred očami zabijú otca a ona keďže už nemá čo stratiť sa rozhodne zato partičke väzňov pomstiť a bojovať do posledného dychu. Keď budete ochotní veriť tomu, že by podobné 13 ročné dievča bolo fyzicky,rozumovo a aj psychicky niečoho podobného schopné, tak by vám film, ako mne, mohol sadnúť. Lulu Wilson znova potvrdila, že horory jej aj vo veľmi mladom veku naozaj idú a najmä vďaka nej a pekne brutálnym,krvavým,nekonvenčným vraždám (ceruzka,oko,záver) stojí film za pozretie. Kevin James, naopak, potvrdil moje obavy spred začiatku filmu- do podobnej role záporáka sa proste nehodí, herecky v nej neoslnil a omnoho zaujímavejšou a výraznejšou postavou spomedzi trestancov je tá, ktorú si strihol Robert Maillet. Vo výsledku je teda Becky jednoduchá, nenáročná hororová jednohubka bez väčších ambícií, ktorú som si však ja osobne celkom užil...60% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký snímek „Bekcy“ není jen zajímavou proměnou Kevina Jamese, za mě je to hodně dobrá variace na vengeance filmy s tím, že tu máme v hlavní roli celkem mladou holku, která ale dovede sejmout pořádně urostlé chlápky. I v tom je nadsázka celého filmu. Ale nemůžu si pomoct, za mě je to něco, co tu prostě skvěle funguje. Film „Becky“ mě prostě bavil a skvělé gore byla jen třešinka na dortu. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (3)

  • Toto je první záporná role Kevina Jamese, zatím v žádném filmu nikdy nehrál padoucha. (ČSFD)
  • Simon Pegg měl hrát roli záporáka, dokud od toho neodstoupil v květnu 2019 kvůli konfliktům s natáčecím rozvrhem. O měsíc později byl oznámen Kevin James jako jeho náhrada. Byla to jeho první role záporáka v celé jeho kariéře. (Dalfor)

Reklama

Reklama