Reklama

Reklama

Pomsta

  • USA The Protégé (více)
Trailer 1

VOD (1)

Anna (Maggie Q), kterou jako dítě zachránil a vycvičil legendární zabiják Moody (Samuel L. Jackson), je nejtalentovanější placenou vražedkyní na světě. Když je však Moody - muž, který pro ni byl jako otec a naučil ji vše, co potřebovala vědět o důvěře a přežití - brutálně zabit, Anna přísahá pomstu. Jakmile si s ní tajemný vrah (Michael Keaton) začne hrát na kočku a myš, jejich konfrontace se stane smrtící. (HBO Europe)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (126)

m.a.t.o. 

všechny recenze uživatele

„Nikto nie je taký hluchý ako tí, ktorí nechcú počúvať.“ Výborné akčné scény, v niektorých prípadoch dokonca aj nápadité (požiarna hadica), ale mimo nich ma film vôbec nebavil. Robert Wenk scenáristicky zaspal niekedy v 80. rokoch, ale tentoraz to už nie je pochvala. Herecky nabúchané hviezdami rokov minulých, až sa mi chce povedať, že je to také Expendables 3.5 na čele so stále ohybnou Maggie Q. 40 % P.S.: Palec hore dávam Michaelovi Keatonovi a jeho kaskadérom :)) ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Herecká sestava mile překvapila. Robert Patrick jako hlava motorkářského gangu byl dokonalé překvapení. Děj filmu za to tolik neuchvátil (řekněme, že hodnocení 4 je spíš takové 3,5). Ze začátku nudné, ke konci debilní. Jako proč sexy 40ka dobrovolně trtká se 70ti letou fosílií nepochopím. Scénaristické zvěrstvo. Ani nevím proč vlastně dávám nadprůměr, když to takhle sumarizuju nahlas.  No nic. Co vše ale vynahrazuje je akce. Dokonale natočená a je jí relativně dost. To že se nešetří krví také pomáhá… ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Campbell točí filmy které mám rád a které frčeli v devadesátých letech. Ale zatímco u Foreigner se mu povedlo vzkřísit dva staříky z mrtvých v docela solidním příběhu, tak tady jsou problémy hned dva a veliké. Keaton se jako protivník k Maqqie Q absolutně nehodí, věkový rozdíl je šílený a i přesto, jak mám Keatona už přes 30 let rád, tady je jako pěst na oko. Druhá věc je scénář a pointa. Totálně druhořadá jalová debilita s ichtilní pointou, která dělá ze všech zúčastněných absolutní kokoty. Campbellova režie je znát, je to svižné, akční pasáže jsou super, má to ten správný devadesátkový feel, ale bohužel je to k němu neúměrně blbé. Uteklo to rychle, bavilo mě to, ale u finále sem se plácal do čela. 55%. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Cože? Můj oblíbený cool nigga Samuel L. a magická velekráska Maggie Q spolu v jednom filmu?? A dokonce ve výpravném velkofilmovém béčku o nájemných zabijácích??? Tak takovéhle anotace mi znějí jako rajská hudba. A byla to opravdu rozkoš, dívat se na mou letitou oblíbenkyni konečně v pořádné a navíc hlavní roli, kterou jsem jí přál už minimálně od Priesta. Sice mi poněkud neseděla skutečnost, že subtilní křehotinka s postavou patnáctileté gymnastky si v rozporu s fyzikálními zákony podává o hlavu větší stokilové řízky, no ale na druhou stranu kdo by to v tomhle žánru řešil, že jo. To samý platí o Patrickově motorkářským gangu, rajzujícím si lážo plážo po Vietnamu. Mimochodem takhle si Američani opravdu představujou Vietnam? Svatá prostato... no nic. Každopádně ale namísto Keatona měli k Maggii obsadit někoho minimálně o sto let mladšího, kdo nemá fejs vrásčitej jako varan, i když ten jeho distingovaný charm mě taky celkem bavil. A mohli si odpustit ten pitomej uslintanej patos ke konci. A Maggie měla bejt míň zranitelná, její postava se měla pojmout víc comicsově. A neměli ji tak bestiálně opižlat. Takže i ta moje čtvrtá hvězda je možná malinko nadhodnocená, když nad tím teď tak přemýšlím. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

-Už se rozhodněte, zabte mě, nebo ojeďte.- Tedy Maggie Q zraje jako víno a k tomu má pohyby lovící kočky. Snad i proto a nejen mně jedna scéna evokovala střet Batmana s Catwoman. Svižný akční thriller s pěkným vizuálem a herci, na něž je radost pohledět. Tedy R. Patrick se poněkud spravil, ale stejně jsem měl na mysli hlavně M. Keatona. Samozřejmě S. L. Jackson nikdy nezklame a jeho rozhovor na téma zlo je nenucený a při tom lehce mrazivý. Já se nebudu dohadovat, že v rámci žánru nepřináší film nic nového a převratného, protože už jeho název napovídá, o čem bude. Některé scény jsou skvělé a není jich málo. Hned úvodní u bazénu navnadí, scéna s malou Aničkou, které předchází masakr, to dorazí. Závěr beru jako poškádlení diváka - opravdu vše skončilo tak, jak se zdá v letmém posledním záběru? ()

Galerie (66)

Zajímavosti (3)

  • Na hudbě k hlavnímu traileru se podílel mimo jiné i český skladatel Tomáš Oliva. (Qaeky)
  • Rovnako ako dej filmu, aj jeho natáčanie prebiehalo v rumunskom Bukurešti a vietnamskom Da Nang. Natáčalo sa aj v Bulharsku a Veľkej Británii. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama