Reklama

Reklama

ON AIR

(pořad)
všechny plakáty
Talk-show / Hudební
Česko, 2019, 30 min

Účinkují:

Pavel Kučera, Jan Unger, Lenka Dusilová, Adam Svatoš, Jan Haubert, Michal Mareda, Milan Cais, Dan Bárta, Matěj Ruppert, Michal Hrůza, Vojtěch Dyk, Michal Malátný, Klára Vytisková, Ewa Farna, Xindl X (více)

Obsahy(1)

Pořad, do kterého si moderátor Pavel Kučera zve hudebníky napříč hudebními žánry k povídání a nezapomíná ani na letité legendy. (sator)

Recenze (6)

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Takové "hudební Na plovárně". Rozhled v hudebním světě moderátora Pavla Kučery je obdivuhodný, navíc ví, jak a na co se ptát, aby se dotazovaný host nemusel cítit hloupě z otázky, na kterou odpovídal už stokrát. Pavel Kučera totiž takové nepokládá. Takhle nějak má vypadat interview. A jak byste na otázku "Co jste cestou sem poslouchal/a" odpověděli vy? ()

MrPierc 

všechny recenze uživatele

Nejlepší hudební pořad posledních několika let od produkce Kytary.cz = moderátor Pavel Kučera je slušný, sympatický, má přehled a nebojí se zvát hosty z různých žánrů. Odborné rozhovory a hudební zpovědi. Žádné excesy a vysoká úroveň. Chválím a sleduji na YouTube. ()

ChickenPate 

všechny recenze uživatele

Dokonale připravený moderátor ve skvělém pořadu. Na české scéně neexistuje lepší hudební pořad. Podání je takové, že si člověk pustí rád rozhovor interpretem, který ho nezajímá a s jiným moderátorem v jiném pořadu by ho ani nenapadlo video pustit. ()

Reklama

Reklama