Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tina pronásleduje nechtěný ctitel. Podle Tinovy logiky se ho zbaví jen tak, že poprosí nejoblíbenějšího kluka na kampusu, Sarawata, aby s ním předstíral, že jsou ve vztahu. Je jen otázkou času, kdy k sobě začnou mít skutečné city. Opravdu je tohle jejich první setkání, nebo se už někdy viděli? (ketyyy257)

Recenze (7)

goshyes 

všechny recenze uživatele

Po několika BL seriálech, kde je hlavním tématem nějaké trauma, toxický vztah nebo stereotypní pohádka, je tohle vtipná změna. Je to oddychový seriál bez hlubší zápletky, tak, jak bylo slibováno žánrem, takže jsem nečekala víc. Herci jsou sympaťáci, příběh je fajn a já jsem spokojená - dávám 5* ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Tento seriál je velmi typickým BL projektem made in Thailand. Nesahá sice do nebes, ale označit jej jako odpad viz uživatelka kklepnaa mi přijde absurdní. Nulové zde totiž nejsou ani herecké výkony, hudba, ani zpracování. Ano, může to být už třeba otravné "zase studenti fakult" a jejich osudy, ale zřejmě to tak Thajci (a hlavně Thajky) mají rádi. Ústřední dvojici tvoří dva velmi pohlední herci, bohužel dle mě to "něco" mezi nimi až tak moc nefunguje, ale nemyslím si, že je to vina herců, ale spíše, jak jsou postavy, především Tina, napsány. Vidíme zde několik herců, které můžeme zhlédnout i v jiných podobných seriálech (např. Fong a duo Mang-Type v pro mě lepším seriálu Tonhon Chonlatee atd.). Běžný neinformovaný divák si může po zhlédnutí seriálu myslet, že vysoké školy v Thajsku jsou plné gayů (kdy se postupně odkrývají vztahy mezi kamarády, dokonce i jejich bráchové jsou na kluky, vedoucí skupiny atd.) a ještě se rozdělují na dvě skupiny: "vykroucené" a kamarády, "kteří to ještě neví" (ha ha) a tyto skupiny jsou hojně opěvovány a odbivovány houfy nepěkných thajských vysokoškolaček liliputího vzrůstu s rovnátky a mnohdy brýlemi, které by hravě trumfly naše žákyně sedmých a osmých třích základních škol (asi dvě výjimky krásných Thajek by se v seriálu našly, nicméně tvůrce podezřívám, zda to není přímo záměr). Ani v posledním dílu mě příběh moc nepřesvědčil, kdy Tine se rozmýšlí, jestli má stále věřit Sarawatovi, přičemž Sarawat vlastně ani nic neprovedl. Seriál proto ode mě nemůže získat pět hvězd, ba ani čtyři, ale pouze tři ... 5677 ()

emkon 

všechny recenze uživatele

Já se tomuto seriálu asi 3 roky vyhýbal, protože starší thajské seriály trpí syndromem otravných much (citace jednoho zdejšího recenzenta). Pak jsem ale narazil na jednu zajímavou recenzi, a ta mě přesvědčila, abych dal této sérii šanci. V  úvodních epizodách je opravdu hodně otravných much, ale pominu-li to, tak dostáváme poměrně originální dějovou linku, která mě oslovila nejen svým tempem a napětím, ale především emotivním nábojem a chemií mezi hlavními hrdiny. Win a Bright jsou velcí sympaťáci a jejich herectví je přesvědčivé. Škoda jen, že od té doby už nehráli v žádném jiném BL projektu. Úžasné bylo sledovat i kluky ve vedlejších rolích. Frank, Drake, a zejména Khaotung v roli charakterního Fonga jsou vážně skvělí. Hodně sympatická je mě i hudební složka seriálu. Soundtrack od popového dua z Bangkoku Scrubb nemá chybu, a tvůrci zašli tak daleko, že kluci si zde zahráli sami sebe. Obrovská spokojenost! ()

Petra321 

všechny recenze uživatele

Patrím k tej skupinke dievčat, ktoré milujú žáner BL a to je asi hlavný dôvod, pre ktorý som si toto pustila. S kdramami nemám priveľké skúsenosti a keď nepočítam Squid game, toto je prvé dielo z ázijskej real action tvorby, ktoré som si zapla. Musím pochváliť príbeh, ktorý sa síce javil ako obkukané klišé s falošným vzťahom, ale predsa to malo niečo do seba. Tine bol miestami naozaj otravná postava, ale Sarawat to celé zachraňoval. Dievčatá, či už chcete alebo nie, musíte uznať, že ten chlapec vyzerá úžasne. Bolo tu trochu viac romantických liniek, ktoré boli možno úplne zbytočné, preto som ich len tak preklikávala a zameriavala sa na hlavný pár, ktorý mal naozaj prekrásny príbeh a ja som rada, že som tomu dala šancu. Chémia medzi postavami bola cítiteľná aj cez obrazovku a možno práve preto mi tu chýbalo trochu viac bozkov. Avšak, je to iba malý nedostatok a povedzme si pravdu, úplná dokonalosť predsa neexistuje. ()

Yoru 

všechny recenze uživatele

Dej bol zaujímavý, ale úprimne ma to nejako nechytilo, Tine mi prišiel až moc odťažitý. Bolo tam málo bozkov.... ()

L.galera 

všechny recenze uživatele

Opravdu jsem se pobavila. Tento seriál patří k jedněm z mála, na které jsem se podívala znovu a užila si to snad víc než poprvé. Jsem ráda, že zde není žádný z dramatických zvratů, jako zasahující rodiče. Jejich dynamika je skvělá a vývoj vztahu celkem přirozený. ()

Reklama

Reklama