Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(12)

Obsahy(1)

Události se odehrají na mezinárodní výzkumné stanici v Antarktidě. Malá skupina vědců, zapojených do studia změny klimatu, zůstává na stanici během šestiměsíčního zimního období a nadále pracuje pod velením renomovaného biologa Arthura Wildeho (John Lynch). Když přijde jaro, Johan Berg (Alexandre Willaume) se vrací na stanici, kde brzy zjistí, že někteří vědci zmizeli a zbytek byl brutálně zabit. Zatímco vrah je volný a osud nezvěstných není znám, Johan začíná své vlastní vyšetřování záhadných událostí, ve kterém mu pomáhá doktorka Maggie Mitchell (Katharine O'Donnelly). (LIVINGDEAD)

(více)

Diskuze

MIMI.kry

MIMI.kry (hodnocení, recenze)

Už jsem viděla 5 epizod, ale pořád ještě není umožněno hodnotit ani psát komentáře k jednotlivým dílům. Proč to ještě není spuštěný,když je seriál kromě posledního dílu na světě, komenty a moje hodnocení jsou povolené pouze už asi 3 neděle u první epizody, proč nejdou ty další? (Sobota 18.7.2020)

Související novinky

CANAL+ nově v sekci VOD

CANAL+ nově v sekci VOD

14.08.2023

Letošní rok je na nové streamovací služby bohatý. Jedním z nových hráčů je mezinárodně působící společnost CANAL+, která svou platformu uvedla letos v dubnu na český trh.   VOD knihovna CANAL+ nabízí… (více)

Reklama

Reklama