Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(12)

Obsahy(1)

Události se odehrají na mezinárodní výzkumné stanici v Antarktidě. Malá skupina vědců, zapojených do studia změny klimatu, zůstává na stanici během šestiměsíčního zimního období a nadále pracuje pod velením renomovaného biologa Arthura Wildeho (John Lynch). Když přijde jaro, Johan Berg (Alexandre Willaume) se vrací na stanici, kde brzy zjistí, že někteří vědci zmizeli a zbytek byl brutálně zabit. Zatímco vrah je volný a osud nezvěstných není znám, Johan začíná své vlastní vyšetřování záhadných událostí, ve kterém mu pomáhá doktorka Maggie Mitchell (Katharine O'Donnelly). (LIVINGDEAD)

(více)

Zajímavosti (2)

  • I když se seriál odehrává na Antarktidě, tak byl převážně natočen ve studiu o rozloze 2 000 metrů čtverečních na španělském Tenerife, kde byla postavena účelová sada výzkumné stanice Polaris VI. Soubor byl postaven ve skutečném měřítku a na základě informací o skutečném uspořádání a provozu arktických vědeckých zařízení. Produkční štáb také natočil mnoho exteriérů seriálu na Islandu. (Trajektt)

Antarktida - Epizoda 5 (2020) (epizoda) (S01E05)

  • V epizodě je při prohledávání pokoje Ramona (Álvaro Morte) možné zahlédnout origami výtvory na poličce. Jistě se jedná o vzpomínku na postavu Profesora, kterého si zahrál Álvaro Morte v seriálu La casa de papel (od r. 2017). (Back_At)

Související novinky

CANAL+ nově v sekci VOD

CANAL+ nově v sekci VOD

14.08.2023

Letošní rok je na nové streamovací služby bohatý. Jedním z nových hráčů je mezinárodně působící společnost CANAL+, která svou platformu uvedla letos v dubnu na český trh.   VOD knihovna CANAL+ nabízí… (více)

Reklama

Reklama