Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Koncert z oblíbených písní roku 1989. Mezi nejznámějšími českými hity konce osmdesátých let minulého století uslyšíte Svět má ty chvíle rád na text Jany Rolincové v zhudebnění Ladislava Štaidla, Dotek lásky Eduarda Krečmara a skladatele Pavla Vaculíka, Miss Moskva na verše Gabriely Osvaldové s hudbou Ondřej Soukupa, Láska prý… v přebásnění Zdeňka Rytíře na hudbu Johna Denvera, Odpusťte nám textaře Eduarda Pergnera a hudebníka Michala Penka. (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

zeyer 

všechny recenze uživatele

Opět dobře poskládaná mozaika tehdejší populární hudby. Oproti Hitům 88 mi trochu vadily vložené reklamy na dlouhohrající desky a nenápadité moderování Petra Salavy uprostřed krásných dívek. Sestava interpretů je pestrá jako předrevoluční politický kvas - koresponduje s tím poslední pokus Citronu o nalezení společné řeči (kapela byla před rozkladem) se Svět patří nám, vystoupení sestry Ivety Bartošové, která Ivetu zpěvem předčila, ale za srdce tolik chytit nedokázala, skvělý duet Karla Černocha s Peterem Dvorským, druhý česko-slovenský duet Heidi s Vašo Patejdlem, našlápnutý Team nebo třeba Žentour s Jankem Ledeckým. Konec jedné éry symbolizuje Svou partu přátel ještě naštěstí mám od Heleny. Dokument doby, co stále baví. Nevadí mi, že řada písniček vyšla už v roce 88 - pořad se točil uprostřed roku 89, navíc tehdy to přeci jen chvíli trvalo, než se hit stal hitem. ()

Honza__St. 

všechny recenze uživatele

Opět výborný koncert s největšími hity roku. Samozřejmě je škoda, že místo toho nevysílali přehlídku klipů, ale počtvrté už je trochu pozdě plakat nad rozlitým mlékem. Kromě toho se přece jen sem tam mihne ukázka z nějakého toho klipu. Mně osobně moc nesedí větší počet hard-rockových písní, ale většina z nich se dá poslouchat a některé jsou neoddiskutovatelné pecky. Jediný dvě vážný mínus jsou 1) nemalý počet písní, které by měly být spíš hity roku 1988 (jelikož vyšly na SP nebo bylo odvysíláno jejich klipové zpracování ještě nějakých několik týdnů před prvním lednem 1989) - aspoň co se odvysílané části písní týče, a 2) dodatečně přidaná část s vlastizrádkyní Kurvišovou. ()

Reklama

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Zvukový kolovrátek, pouťový vzhled. Symbolem doby je pro mě 25letý neobyčejně přitažlivý nezpěvák Sagvan Tofi, kterému to v bílých džínách moc slušelo. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama