Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šest přátel má osobní vztahy mezi sebou trochu více propletené. Proto vznikají často situace, kdy může být někdo z nich dost zaskočený. Podaří se nakonec klubko rozmotat? (oficiální text distributora)

Recenze (10)

liuk 

všechny recenze uživatele

Dost nesympatické postavy, na sitcom, kde by měl být mezi postavami určitý kontrast, tak ten tu nenajdeme, všechny jsou stejné (klasicky bohatí, krásní, sexy Američané), ale občas se tam nějaký slušný vtip objeví a Lindsay Price je krásná, takže nakonec dva bodíky, možná kdyby to v USA dostalo větší šanci než jen čtyři odvysílané epizody, tak by se to posunulo někam dál, kdo ví. ()

DarkDemon 

všechny recenze uživatele

Poněkud laciná vykrádačka skvělého britského seriálu Párování která má snad jediné pozitivum ... hezčí (ne lepší) herečky a to je zatraceně málo. Oproti „originálu“ je vše nějak unylé, protože vyrovnat se britům v „konverzační komedii“ je prakticky nemožné. Kdyby to nedávala Markýza jako noční opakování určitě bych to nesledoval, ale takhle témeř nad ránem se těch pár dílů co natočili přežít dá. ()

Reklama

Rimsy odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud nedošlo k nějakému popletení názvů, tak toto je jen americká verze stejnojmenného britského sitcomu. Nejedná se opravdu o nic jiného, než naprosto přesné zkopírování dialogů z anglického originálu. Navíc obohaceno jakousi americkou nevtipností a vynecháváním důležitých vtipů a vychází z toho opravdu odpad. Takle sprostě ukrást dobrý nápad, to se jen tak nevidí. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Já myslela, že tyhle předělávky, které se mechanicky vyráběly hned po tom, co se zničily všechny existující kopie, se přestaly dělat někdy kolem roku 1905. Pokud teda byl komerční zájem, jako v případě té story o psu záchranářovi. Tohle ale nebude ten případ. Je to děsné. Ale moment, hraje v tom Lindsay Price na kterou mám crush. Takže vypnu zvuk a zkusím přežít. ()

HanaM. odpad!

všechny recenze uživatele

Stačí si na Youtube najít první epizodu britského a amerického Coupling, ano tušíte správně, remake je děsivě nepovedený, ale jak moc je nepovedený, vzhledem k tomu, že má snad na 90 procent stejný scénář, je opravdu neuvěřitelné. Herci buď nehrají vůbec, nebo působí děsně lacině, přinejlepším nudně. Opravdu nechápu, proč se tahle americká verze natáčela, když Američani stejně znají a mají rádi originál. ()

Reklama

Reklama