Reklama

Reklama

Mysli jako pes

Trailer

Obsahy(1)

Živá akční komedie o  podnikavém klukovi, který miluje vědu a jeho šťastném „mluvícím“ psovi. Dvanáctiletý Oliver (Gabriel Bateman) je ve svém věku technický génius. Když se mu nepovede vědecký experiment a skončí katastrofou, chlapec i pes v úžasu zjistí, že si mohou navzájem číst myšlenky. Vytvořilo se mezi nimi telepatické spojení. Jejich hrdinský tým společně čelí každodenním problémům rodiny a školy. Samozřejmě, způsobem sobě vlastním. Jejich výjimečnost je vtáhne do konfliktu, který je postaví proti zločineckému bossovi kybernetického světa a dvěma vládním agentům. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (14)

angel74 

všechny recenze uživatele

Pokud to budu brát jako film, který je určen především dětskému publiku, tak nemám větších výhrad. I když bych děti až zase tolik nepodceňovala, mohlo by jim totiž celkem rychle docvaknout, že scénář není výplodem zrovna nejbystřejších mozků. Moje dvě hvězdičky si urvalo sympatické psí osazenstvo, díky němuž jsem se vydržela dívat až do konce. (35%) ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Pro děti fajn, ale dalo se z toho vytřískat mnohem více. A tím myslím hlavně ten kontrast mezi viděním světa z psí hlavy a té lidské. Kdo má doma chlupáče tak ví, že ty světy jde dokonale sblížit k sobě tak, že v ideálním případě chybí vlastně už jen ta řeč psího přítele. Ostatní je jasné jak facka a není třeba se nad čímkoliv zamýšlet, protože se dokonale znáte. Tenhle film byl naštěstí natočen v době, kdy Čongům neulítávaly nešťastnou náhodou tzv. ,,meteorologické balóny" a zrovna bohužel je vítr zavanul nad USA a jejich vojenské základny, nad nimiž je jako naschvál bezvětří. K dnešku už jich Raptory USAF pár poslali s prásknutím dolů, další létá nad Kanadou a tak si myslím, že na dvojku tohohle filmečku si ještě pěkně počkáme. Čína, která teď chudák nebude vědět jaké počasí bude o víkendu na Area 51 to bere za fuj akt nepřátelství. Jestli vás u tohoto filmu něco práskne jako první, pak je to český dabing. Neznámé a nepříjemné hlasy jakýchsi neherců tomu už tak obyčejnému filmu dodali říz čehosi amatérského. Kdysi jsem viděl vtipně předabovaného Pána prstenů jakousi partičkou studentíků a při tomhle se mi to vybavilo. Trikově je film velice slabý a scénář si lecos ulehčil. Většinou se musí mluvící zviřátka v podobných filmech složitě animovat nebo při řeči se jim rozpohybovávají alespoň tlamičky. Tady jde ale o myšlenky a tak chlupáč maximálně tak štěká, nebo nakrucuje hlavu. Megan je stále pěkná baba, ale ten strnulý výraz napovídal, že se na ní hodně vyřádil plastický chirurg se stříkačkou a tou divnou látkou v ní.  Tady vlastně ani moc nehrála, spíš dělala takovou divnou kulisu svému manželovi jehož role byla také prapodivná. Celé je to prostě natočené pro děti a dospělý doprovod v tom žádné vtípky určené jemu nenajde páč tam nejsou. Spoiler: Nebojte se, skončí to dobře a americko-čínské přátelství  dostane další rozměr... (Než jim nešťastnou náhodou uletí ten meteo balón a pak ještě  nešťastnou náhodou taky ty další...). Dávám za dvě přenesené myšlenky. * * ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Stylem to pripomina film o roztrzitem profesorovi nebo film Jak jsem se stal psem (2006). Tento film je pro skutecne male deti. Ma malou predstavivost a je to moc kazatelske a zmatkovite. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Film, ktorý by mal vyjsť pod produkciou Disney. Scenár bez snahy byť trochu originálnejším – základ príbehu, zahrnujúci kolaps vo vzťahu rodičov Olivera, nie je ničím neznámym týchto „typov“ filmov. Scény Olivera so psom (najmä scéna v parku) sú priemerné a mnohokrát bez lepších momentov. Mám rád psov, ale tento film v danej forme je silný podpriemer, trochu blížiaci sa ku kategórii „zbytočný“. P.S.: Megan Fox bola už aj v lepšej kondícii – nemyslím na jej postavu , ale na jej tvár (vypadá nejako strašne „umelý“). Osobné hodnotenie: 54% (*) ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama