Reklama

Reklama

Tlapková patrola ve filmu

  • Česko Tlapková patrola: Film (více)
Trailer 6

Obsahy(1)

Tlapková patrola patří k největším fenoménům současnosti. Psí záchranáře, kteří umějí létat s letadlem (kříženkyně Skye), hasit požáry (dalmatin Marshall), strážit zákon (německý ovčák Chase) a dělat spoustu dalších užitečných věcí (ostatní čtyřnozí chlupáči), milují děti po celém světě. Stejnojmenný televizní seriál láme rekordy ve sledovanosti stejně jako v prodeji hraček. Bylo jen otázkou času, než tahle odvážná štěňata zvednou laťku a vydají se do kina za svým dosud největším dobrodružstvím. Jít do akce je přiměje Humdinger, špatností skrz naskrz prolezlý tlusťoch, který se právě stal starostou Adventure City. Kromě toho, že nemá rád psy, nesnáší ani ošklivé počasí, a má přístroj, který mu má pomoci k tomu, aby nebe nad Adventure City bylo naprosto bez mráčku. Jenže každý, kdo si takhle hraje na „pánaboha“, musí počítat s tím, že se to může nepěkně zvrtnout. Ale Humdinger s tím nepočítá a kvůli tomu se všichni obyvatelé města ocitnou ve velikém nebezpečí. Tlapková patrola je naštěstí připravená kdykoliv vyrazit i na tu nejnebezpečnější misi a zachránit i to, co se na první pohled zachránit nedá. (CinemArt)

(více)

Videa (9)

Trailer 6

Recenze (58)

Sany33 

všechny recenze uživatele

Príbeh: Z Adventure Bay sa tlapky dostávajú do Adventure City čo zo sebou prináša aj väčšie výzvy a väčšie problémy o to väčšie ak sa do mesta dostane aj neslávne známy starosta Humdinger, ktorý zas snová tajné plány. Prevedenie: Tvorcovia sa v príbehu posúvajú o cieľkovku vyššie a tak neatakujú iba srdiečka detí v škôlkach ale aj predškolákov na prvom stupni, čo by malo zvýšiť aj záujem. Popravde grafiky je to úplne iný level ale infantilita deja je ešte stále v plienkach. Prevedenie: Jediné čo ma zaujalo bol nový člen partie. Jazvečica doplnila chabú ženskú posádku patroly aby sa pohlavné sily trocha vyrovnali. Pridaná hodnota: Labky v krajšom šate pre trocha staršie publikum. 45% ()

Mangano 

všechny recenze uživatele

Seriál neznám a nejsou mi čtyři, takže bohužel nemůžu jinak. Na druhou stranu, úplné utrpení to zase taky nebylo. Mohlo to být vlastně ještě infantilnější, hlavně potom v akčních scénách - takže tu jednu hvězdu si to zaslouží. Taky jsem tam zachytil narážku na prochcanost médií, to je pro děti myslím velmi poučné, do jakého světa rostou, takže taky bod. Hvězdička pro vás Tlapková patrolo. ()

Reklama

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Já bych si dovolil nesouhlasit se zdejším komentářem uživatele jménem Kass. Moje dcera seriál miluje, ale film se jí nelíbil, což dokumentováno jest tím, že chtěla po půlhodině odejít. Důvod je prostý. Vzhledem k mému malému bydlení jsem se nevyhnul sledování tohoto seriálu kdykoli ho sledovala ona. Filmaři se pokusili o něco, co jim nevyšlo. Chtěli totiž povýšit film nad úroveň seriálu a přiblížit Tlapkovou patrolu i starším dětem. Zařadit se někde na mezi úroveň původního seriálu a novodobých animovaných amerických filmů typu Doba Ledová, Příšerky s.r.o. a desítky dalších, které přicházejí jako houby po dešti. A tady nastal kámen úrazu. Moje dcera, stejně jako další děti, které chtěli odejít dřív, rozhodně nebyla sama, moc nechápe pojem Influencer, který zmiňuje starosta Humdinger. Stejně tak jí zcela nemůže ve čtyřech letech dojít podtext toho, že Chase má špatné vzpomínky na Adventure City a proto se nyní v akci bojí. A ani fakt, proč tlapky nyní mění své původní město, auta a nakonec se přidává nová zcela neznámá fena. K tomu autoři prakticky úplně pominuli staré postavy známé ze seriálu, které se objevili jen v epizodních rolích. Seriál je postavený na zcela jednoduchých záchranných pracích, které mají vždy lehký morální podtext. Morální podtext filmu je ten, že starosta je zloun a že nějaký přístroj mění požírá mraky a tím škodí - opět něco nepochopitelného pro čtyřleté dítě. A krom toho najdeme ve filmu plno spíše dospělých vtipů tvořených nejspíš s vědomím, aby se rodiče při filmu totálně neuzívali. A to nemluvím o absolutně nelogické stopáži. Když je dítě zvyklé na dvacetiminutový díl a najednou se mu dostanou více než čtyři díly dohromady najednou... Mimochodem, pokud se pamatuji, tak Humdinger byl starostou ve Foggy Bottom. Kde se najednou vzal v Adventure City? A co je to vůbec za město, když patrola normálně působila v Adventure Bay, což je mimochodem další změna oproti seriálu, kterou děti musí zkousnout. Tvůrci zkrátka přepálili své ambice. ()

husokachna 

všechny recenze uživatele

Travis the Taxikář má Vietnam, Chase the Tlapka má Adventure city. Každý si neseme nějaká ta traumata, ale jen odvážné Tlapky se jim postaví čelem. Nemám moc rád animáky, Pixar mě extra nebere, takže vždycky pečlivě volím na co s dětma půjdeme. Televizní Tlapkovou patrolu mám někde mezi nezajímá - nesnáším, zrovna podle toho, jak dlouho je zapnutá. Ale když je ten konec prázdnin, tak jsem se hecl a byl příjemně překvapen. Je to akční, dobře to vypadá, v rámci animáku a Tlapek nebývale opulentní a je to krátký. Vůbec mi to nelezlo na nervy, naopak jsem se docela bavil, i když dějově je to samozřejmě v podstatě natažený díl seriálu, v kině mě to nějak převálcovalo a já odcházel spokojený. Jasně, je to pořád Tlapková patrola...ale dá se to parádně zkousnout. Čtyři OK (co jinýho než) tlapky. PS: vtip s merchandisingem dobrej a dospěláky v kině zoufale nedoceněn. ()

RyanRainheart 

všechny recenze uživatele

Viděno z důvodu nevlídného počasí, které jinak bránilo tomu, abych se Tlapkové patrole mohla vyhnout, i když musím přiznat, že občas tento seriál ze synovcem doma sleduji. Film pro naprostou většinu dětí s oblíbenými psiskami se kupodivu docela povedl a nenudil mě, jako bohužel většina dílů původního animovaného seriálu. Děj je samozřejmě i přesto velice jednoduchý a nekomplikovaný, aby to děcka v kině a chroustající při sledování popcorn pochopila. ()

Galerie (51)

Reklama

Reklama