Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Británie bude první zemí na světě, které se podaří vyslat člověka na Měsíc. Alespoň všichni vědci z Centra pro národní atomový výzkum se o to všemožně snaží. Nejlepší z nejlepších mužů absolvují náročný pětiletý výcvik, po kterém jeden z nich bude vybrán k cestě do vesmíru. Mezi uchazeče o tento primát se nevědomky dostává i William Blood, bezvýznamný „pokusný králík“, na němž lékařský tým ještě donedávna zkoumal následky prachobyčejného nachlazení, a který byl pro svou neschopnost nachladit se záhy propuštěn. Blood vyniká nevídanou schopností adaptovat se na extrémní teplo, chlad i přetížení a je také naprosto imunní vůči všem nemocem, zdá se proto být pro cestu na Měsíc tím ideálním kandidátem. Když však premiér vypíše odměnu 100 000 liber pro prvního muže v kosmu, stává se Blood, laboratorní myš s největší šancí vzlétnout k Měsíci, terčem sabotáží. (dopitak)

(více)

Recenze (2)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Totální ptákovina, u které nejspíš šestkrát usnete, a kterou jen těžko zařadit do diskurzu britské sci-fi, jíž o něco šlo. Kromě několika známých tváří film nenabízí nic dalšího. ()

Kenneth 

všechny recenze uživatele

Komedie to sice tentokrát byla, ale většina situací, které měly být vtipné, bohužel vtipné nebyly. Dojem z filmu ještě zhoršuje stupidní paralelní příběh s pochybnou ženskou. ()

Reklama

Reklama