Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Krimi podľa románu Agathy Christie. Scenáristi presunuli príbeh do luxusného prostredia Pasadeny. Všetci sú už nedočkaví na rozriešenie záhady, kto vraždil otráveným šampanským. Motívy ostávajú stále tie isté: lakomosť a žiarlivosť... (oficiální text distributora)

Recenze (6)

Blofeld 

všechny recenze uživatele

Obstojná zápletka od královny zločinu v rutinním televizním provedení. V obsazení potěší Harry Morgan jako detektiv a Nancy Marchandová jako sympatická Lucille připomene Myrnu Loyovou v některé z pozdějších rolí (např. Midnight Lace). A slavná píseň Colea Portera 'I Get A Kick Out Of You' taky neuškodí;oD. Jo a zvrat taky stál za to... Skoro bych byl dal 4 hvězdy... ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Přestože mi tam chybí Hercule nebo Marplová, tak to nebylo špatné. Ženských je tam kotel krásných, ale mají všechny takové divné vlasy. ()

elizabeth_ba 

všechny recenze uživatele

Výborný casting (až na Rosemary) a konečně jsem jako v ostatních zpracováních nepostrádala inspektora Kempa (a to ještě v podání plukovníka Pottera z MASHe, ale možná by byl lepší jako plukovník Race, který zde, stejně zde jako ve všech ostatních zpracováních, zase chyběl, nejvíce pak u kulatého stolu s Anthonym a inspektorem Kempem), i když, jelikož jsme se přesunuli ze staré dobré Anglie do Ameriky (a přívlastky si doplní každý sám), tak se z knižního Kanaďana Anthonyho stal Angličan… Zbytek byl sice nic moc, ale věrně se drželi knihy (včetně zápletky), tak toho zas až tak moc nepoprasili. Zpracování s Poirotem (Žlutý iris) bylo sice o dost lepší, i když postrádalo mnohé postavy, ale ono všechno s Poirotem (navíc hraným Davidem Suchetem) je jaksi lepší, takže jsem se rozhodla udělit tomuto zpracování tři hvězdičky, také proto, abych ho srovnala s ostatními hodnocenými (kromě Žlutého irisu ještě Perlivý kyanid a Perlivý kyanid). ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama